przy dziewczynce zazwyczaj mdłości
ja tez tak szlyszalam ale czy to prawda to nie wiem.
co do smakow to slyszalam ze przy dziewczynce to na slodkie masz chec zadnych ostrych kwasnych smakow natomiast przy chlopaku kwasne rzeczy.
a i jescze sledzie podobno przy chlopaku to sie je a przy dziewczynce nie.
ja nigdy w rzyciu nie jadalam slodyczy , natomiast mieso sledzie kizone rzeczy bylo moimi przysmakami a teraz zajadam sie czekolada paczkami a nie moge patrzec na mieso kiszone ogorki czy kapuste wiec wychodzi mi dziewczynka ale niestety moja dzidzia jest wstydliwa i nie chce pokazac co tam skrywa
Agnieszka juz wie ze ma chlopczyka wiec moze ona niech si ewypowie na co ma chec
mdlosci tez mam straszne wiec wszytko wskazuje na dziewczynke ale ja chynba wole chlopaka
nie wazne co wqazne zeby zdrwowe
[ Dodano: 2008-10-27, 16:45 ]
a Misiunia ma juz 2 dzieci parke wiec tez jako ekspert moze cos powiedziec
[ Dodano: 2008-10-27, 17:04 ]
a i jeszcze chcialam powiedziec ze calkowicie misie zmienil smak, to co przed ciaza lubilam teraz nie moge na to patrzec
za to probuje nowych rzeczy
no i oczywiscie zapachy a ja mam jescze zwiekszony problem zapachowy poniewaz przed ciaza palilam wiec wech mialam oslabiony , jak zaszlam w iaze to rzucilam a do tego wyostrzony wech spowodowany ciaza no i problem
nie uzywam swoich perfum dezodorant tez zienilam , plyn do plukania mnie drazni i ogolnie zapachy mnie mecza