ananke pokaz koniecznie spioszki ...a co do serka mnie dzis mama zmusila do zjedzenia bialego swiezego bo niby dla dziecka zdrowe:) i tak z swieza buleczką zjadlam
gaga nie ma to jak schabik wędzony lub pieczony mniam:D apetytu mi narobilas
donatka witaj w klubie mleka i ja nie znosze a szkoda bo na zgage jest dobre ..ale jak wyczuje mleko wymiotuje jak kot...tylko moge kakao wypic:)
janiolek fajnie tak spotkac sie ze znajomymi:) zwlaszcza ze ty mloda mamusia troche rozrywki sie przyda
secret jak dobrze ze z dzidzią ok:) no i juz waga jej dobiega powyzej kilograma:)
dziewczyny a ja juz z mezem sobie lezalam i jak gupia zachcialo mi sie grzybkow marynowwanych no i mialam maslaki ale balam sie ich zjesc ale co tam raz kozie smierc zrobilam swieża buleczke z maselkiem i poledwica lososiowa i grzybki pycha od razu lepiej sie poczulam:D...u mnie to juz tradycja mama mowi ...w naszej rodzinie baby w ciazy mialy apetyt i tyly i tyly taka tendencja do tycia:) ale mama mowi ze i tak ladnie wygladam i nie mam czym sie przejmowac a uda i bioderka jak bede chciala to zrzuce:D no i chyba sie jej poslucham:)
a wy jak wariatki piszecie mnie nie bylo z 2 godziny a tu 6 stron zapisanych

no to dobijamy 700 strone:D w kazdym miesiacu ciazy setna strona leci hehe:)