doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 20:55

Ewcik, ja cię podziwiam za to bieganie. mi by się nie chciało w taki ziąb...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 21:04

Ewcik,ja tez podziwiam :ico_sorki: u nas jest ze sprzataniem tak ze Maya mi pomaga przy klockach ale zazwyczaj reszte robie juz ja...bo duzo tego,ledwo da sie przejsc...musze znow segregacje zrobic :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 21:09

Ewcik fajnie masz że Ala sama sprząta. Moja to posprząta 2-3 zabawki i koniec - już prędzej Tores więcej posprząta - przynosi mi zabawki w pysku a ja je chowam.
a co do segregacji zabawek, to generalnie Kinga jak ma ich duzo to sie nimi i tak nie bawi tylko je rozrzuca dlatego na co dzień ma kilka zabawek i co jakis czas jej wymieniam by miała różnorodność :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 21:12

Doris,ja tez wymieniam zabawki co jakis czas....ciesze sie juz na ten jej pokoik bo czesc gratow tam na stale wyladuje a na dole tu tylko kilka rzeczy zostawie :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 21:18

GLIZDUNIA, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę urządzania pokoju dla Mayi.
Ja na razie mogę o tym pomarzyć... może w tej Warszawie się uda. Ale nie wiem jak to będzie na początku, bo jak moja siostra będzie chciała z nami mieszkać to znowu będziemy mieli jeden pokój dla naszej trójki...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 21:44

Doris,no wlasnie a jak sie maja sprawy zalatwiania tego mieszkania?juz mialas jakies upatrzone nie?i siostra chce jednak zamieszkac z Wami?a siostra sama czy z mezem bedzie? :ico_noniewiem: bo oni swiezo po slubie to pewnie razem sie tam przenosza co?

Moi juz poszli nunu a ja kupilam sobie dzis ToffiFee...wiecie ze nigdy tu tego nie bylo a teraz zauwazylam i zaraz podwojna paczka moja i wlasnie zajadam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 21:50

Hej!
ale naskrobałyście znów...
Ewcik Alunia ślicznie wygląda!!! bombowe zdjęcie!!!
Gosia nie łam się! no kiepsko jest, jak się tak zaczyna dziac...ale co poradzisz...większośc rzeczy nie zależy od nas i nie mamy na nie wpływu...opłaty spore, no ale i mieszkanie niemałe, no i sama mówisz..kredyt itp...ciężko...jak u wszystkich...Wierzę, że jakoś przebrniecie rpzez te zawirowania! no i złapiesz umowę dobrą i postaracie się o dzidziusia i będzie spokojniej! buziaczki!
Lady no widzę że A się postarał :-D
Glizdunia mi się wydaje, że u Twojej siostry to jednak wina hormonów...zrobią jej krew na poziom hormonów...w sumie ja bym sobie to na własną rękę zrobiła...a nie czekac i się denerwowac!

no...Kamizela...ja też jak czytam o tym Waszym wyjeździe to przeżywam jak własny :-D i ogromnie trzymam kciuki, żeby spełniły się Wasze marzenia!!!

u mnie nuda...w pracy cisza...zrobiłam sobie sama mikrodermabrazję i chyba ciiut przedobrzyłam okolicach oczu...ale, zaraz J mi nałoży maseczkęi będzie ok. potem wrzucę zdjęcia z komórki to zobaczycie fryzurę.
No i dzień minął..kolejny...na razie!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 21:53

GLIZDUNIA, niestety oni osobno będą... siostry dział jest przeniesiony od 1 stycznia do warszawy z piły, ale paweł zostaje w Pile, ale z tego co wiem do to kwietnia on ma umowe i potem chce szukać czegoś w gdańsku lub w warszawie, moja siostra tez generalnie chce prace w gdańsku. tu mają mieszkanie swoje więc nie muszą wynajmować.

a ona tak na przyczepke na razie chce, bo mówi ze nie wie jak z nią będzie - nie wiem co to znaczy ale sie domyślam :ico_ciezarowka:

no a mieszkania bedzie nam szukac biuro :-D artur juz podpisal umowe z nimi i od 15 listopada przez miesiac beda szukac dla nas mieszkania - bedą umawiać mojego A. na oglądanie itp. fajna sprawa bo nie drogo im zaplacilismy a jednak ktos na miejscu sie tym zajmie, bo moj A. to nie ma do tego glowy...

a toffifee dawno nie jadlam... mniam

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 paź 2008, 21:54

Zborra a na czym dokladnie ten zabieg polega co go sobie przedobrzylas?

[ Dodano: 2008-10-30, 20:57 ]
Doris,aha no to juz wszystko rozumie...a fajnie z tym biurem bo to tak jak te nasze agencje tutaj...my tez z takiej wynajmujemy...to dziala ta ze ludzie jak chca wynajac to do nich sie zglaszaja a wynajmujacy tez i oni zalatwiaja,umawiaja na ogladanie itp.czyli juz niedlugo cos bedzie wiadomo co?

[ Dodano: 2008-10-30, 20:58 ]
kurka tylko ze u nas sie za to nie placi :ico_noniewiem: ....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 paź 2008, 22:01

Doris ale myślisz, że siostra już :ico_ciezarowka: czy ma zamiar byc?
fajnie, że mają Wam poszukac mieszkania...myślę, że warto zapłacic i miec to z głowy.
Glizdunia no wiesz...to takie głębsze złuszczenie naskórka..takim urządzeniem..ja generalnie mam wrażliwą skórę i robiłam sobie to 1raz...i przy oczach mam po prostu zaczerwienienia...ale spoko, do jutra będzie ok.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”