Dobry wieczór

My wybraliśmy się na wycieczkę samochodową do miasta oddalonego od nas o 45 km a konkretnie do salonu Volkswagena po jakieś śmieszne naklejki do passata na zderzaki

Mieliśmy zajechać do znajomych na szybką kawkę ale stwierdziliśmy, że się nam nie chce

Wróciliśmy, szybkie zakupy i do domu.
Teraz podjadam kolacyjkę, a obok stoi Żywiec z sokiem
Wiktor śpi od 20.30

Ale on jest kochany, jak usypia to zarzuca mi rączki na szyję, przytula się i mówi "ma-ma", bawi się włosami, wsadzi palec do oka

Przytulasek kochany
Daria na pewno skorzystamy z zaproszenia

Ajajajajajaj, niech ten czas leci szybciej
Sikorko dziękuję ci za ciepłe słowa :ico_buziaczki_big: To Karol też na każde pytanie odpowiada dwa ?

Wiktor ma dwa latka, dwa paluszki, dwa samochodziki i wszystko ma generalnie "dwa"
Ewcik świetna jest ta fotka Alicji, naprawdę
Daria a od czego to zależy czy się kwalifikujesz do płacenia, czy nie ? A lekarstwa wypisane dla dzieci są za darmo, do 16 roku życia ?
KUIka wybieramy się do Yeovil
Gośka opłat macie na 4,5 tysiąca ???????????????????

Masakra, dla mnie to horrendalna suma

No ale i zarobki w Warszawie większe niż u nas

Mocno cię tulam i mam nadzieję, że szybko uda ci się wyjść z tego dołka
Ja mam Cbebies z kablówki.
Karola, lady i doris wam tez serdeczne :ico_buziaczki_big: za słowa otuchy

Bo wiecie, jednak niczego nie można być pewnym na 100% ...
Daria na większości ulotek jest długaśna lista skutków ubocznych, tak jak i wszelakie ostrzeżenia co do używania przez kobiety w ciąży i karmiące ale to jest też pewnien sposób danej firmy na zabezpieczenie w razie problemów są chronieni, bo przecież mają ulotkę. A jeśli zauważysz coś niepokojącego to po prostu przestaniesz je brać.