a ja mam juz krzeselko

[ Dodano: 2008-10-31, 08:34 ]
dziewczyny tak sobie mysle, jak to bedzie z choinka w tym roku

moj Marcys narazie sie nie przemieszcza, ale moze do grudnia zrobi mamusi niespodzianke i zacznie raczkowac

no ja też się zastanawiam nad raczkowaniem,bo wczoraj wbialm sobie do głowy,ze to moze jakies sprawy neurologiczneale moze do grudnia zrobi mamusi niespodzianke i zacznie raczkowac
ja tez juz czasami tak mysleno ja też się zastanawiam nad raczkowaniem,bo wczoraj wbialm sobie do głowy,ze to moze jakies sprawy neurologiczne
u nas tez nie za ciekawie, tzn.jadl tylko 3 razy ale budzil sie czesto i krecilzapomniałam napisac: nocka jakas taka "do bani",chyba pchają się nowe zęby,bo Bianka budzi się baaardzo często no i ja nie wiem,czy głodna,czy ja cos boli?
to różnie, zalezy kiedy zaczna wychodzic, moj maz mial kolo 12 jak skonczyl roka w 1. roku to ile zębów powinno wyjsć, wie moze któras z Was?
tylko się dowiedz czy ten wózek ma taki pałąk z przodu zeby dzieciak nie wypadł bo chyba to jest istotne.ja chyba jednak kupie ten co SylwiaO pokazywała,
nie będzie tak źle. Ja już przeżyłam choinkę z 13 miesięcznym Kubusiem i była przez cały czas caładziewczyny tak sobie mysle, jak to bedzie z choinka w tym roku
samedobrze wiecie, że ztymi zebami to różnie bywa. Ale tak według książek to chyba powinno byc 8 ząbkow a potem zaczną wychodzić czwórkikiedy wreszcie będziemy miały spokój z tym uzębieniem? a w 1. roku to ile zębów powinno wyjsć, wie moze któras z Was?
a ja znam sporo dzieci które wogóle nie raczkowały. Np moje obie sąsiadki nie raczkowaly wcale, córka mojej znajomej przesówała się na tyłku na siedzaco i jeszcze jedna mała dziewczynka tez jakoś tak nogą się odpychala. onoć to normalne, nie wszystkie dzieci raczkuja.Dona napisał/a:
no ja też się zastanawiam nad raczkowaniem,bo wczoraj wbialm sobie do głowy,ze to moze jakies sprawy neurologiczne
ja tez juz czasami tak mysle
Przez tą całą sytuację ze szkołą nie mam weny do pisania przepraszam zaglądam i czytam was na bierząco jak troche sie moja sytuacja wyjasni bede pisac czesciej .
ten tez fajny i ma pompowane kola ale jest cięższy bo waży coś koło 13 kg i pewnie wcale malo miejsca nie zajmuje ale ladny jest i pewnie dobrze sie prowadzikobietki a moze taki? http://www.allegro.pl/ite..._spacerowy.html
Musze sie pochwalic, ze mojemu malemy czwarty ząbek wyszed, wiec ma juz komplecik z przodu... teraz dopiero zacznie zgrzytac... jak pomysle, az mnie zeby bolą
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość