Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 15:16

Daria u nas nie ma możliwości żeby D. usypiał małego po południu bo jest w pracy, wieczorem często tak właśnie usypiają ale Wiktor czasami chce zasypiać tylko z ma-ma :ico_noniewiem: :ico_oczko: No ale, czas zmian hehe, pozbędziemy się tego nawyku noszenia na rękach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 15:21

daria super ze spotkanko udane
widzisz a tak sie bałas

u nas jagoda zazwyczaj zasypia sama ale czesto ma coraz większe problemy

dzisiaj w nocy o 4 tak sie obudzila z takim rykiem ze nie szlo jej uspokoic

wziela misia i chciala wychodzic z pokoju :ico_olaboga: byla taka wsciekla
zakladała buty wogule masakra\

daria wlasnie tak mam zamiar zrobic
raz kiedys zaloze na podwyrek i juz z glowy

michal wrócil i pokazuje mu
a on na to i co podoba ci sie to?
a ja na to ze to ja pytam :-D
mine mial dziwną

[ Dodano: 2008-10-31, 14:22 ]
a jagoda wyglada w tym jak mały pastuszek :ico_brawa_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 15:37

witam dzisiaj dosc pozno, ale po pracy były zakupy a potem siedziałam w kuchni - efekt: leczo na dzisiaj, sos do spagetti na jutro, ciasto i babeczeki + 4 zawekowane słoiki z leczem i sosem dla A. do warszawy

A. dzisiaj przyjezdza :-D

nic nie wiem co u was, młoda już nie śpi, zaraz obiadek i wtedy bede miala czas zeby poczytac co u was moje kochane kobitki

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 paź 2008, 16:15

a ja wlasnie zjadlam pierogi ruskie i zapilam kefirkiem mniammmm :-D

Kulka,dla mnie smierc byla tak samo abstrakcyjna jak mowisz...ale ta moja choroba dziwna mnie niezle zblizyla do tego tematu,tyle w zyciu jeszcze o smierci nie rozmyslalam :ico_noniewiem: ....troche mi sie poprawilo nastawienie ale chyba bliska depresji bylam :ico_noniewiem:

Kamila,jak ja szlam Maye w dzien polozyc to tez sie kladlam obok niej i ona zasypiala....zaczelam tak robic jak przestalam karmic bo przy karmieniu ona tez przy mnie zasypiala wiec to jej pomagalo....nawet ukladalam ja w taka pozycje jak do cycania ale juz teraz tak nie robie...ona w tym tygodniu juz nie spi w lozku w dzien wiec hmmm chyba sprawa spania zakonczona chwilowo :ico_noniewiem:

Jagodka,no to chyba Michal conieco zrozumial po twoi zapoytaniu co?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 16:39

no to was poczytałam :-D

Daria fajnie ze spotkanko udane :ico_brawa_01:

Karola wyglądasz extra :ico_brawa_01:

jagódka powodzenia w szukaniu pracy

kamizela, fajny nowy suwaczek

jagodka24, a mi sie podoba prezencik jaki Jagoda dostała

[ Dodano: 2008-10-31, 15:40 ]
Gosia, my raczej mieszkanie będziemy wynajmować po drugiej stronie wisly niz ty mieszkasz. z siostrą nie chce mieszkać, ale to zawsze troche mniejsze oplaty będę, chociaz na jakis krotki czas :-D

[ Dodano: 2008-10-31, 15:50 ]
na wypadanie włosów dobry jest szampon seporadin - w aptece sie go kupuje. nie pachnie za fajnie, ale dziala jak powinien - wlosy przestaja wypadac

[ Dodano: 2008-10-31, 15:57 ]
Daria Ty musisz być strasznie drobna skoro tak mało ważysz. ja chce ważyć 55 ale na razie jest 9 kilo więcej...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 paź 2008, 17:18

Doris,no ja z tych malych ludzi :ico_haha_01: mam tylko 160cm :-D

mieszkanko ogarniete,niedlugo beda goscie...maya juz w kostiumie ktorego zalozyc nie chciala ...kilka fotek mam ale aparat znow jakies niewyrazne robi :ico_zly:

[ Dodano: 2008-10-31, 16:34 ]
no i normalne...ta dziewczyna pol godziny przed dzwoni ze ona nie przyjedzie z dzieckiem ...czyli sam chlopak do Arka przyjedzie....a my z Maya juz nie mamy Halloweenowego party :ico_noniewiem: :ico_zly: ...ze niby maly chory...cos mi to grubymi nicmi szyte ze co 2 h temu byl zdrowy?zawsze tak pare minut wczesniej nas informuja...juz zla jestem bo przeciez mogla powiedziec i bym tego ciasta nie piekla :ico_zly: ....juz nawet nie pamietam ktory raz sie zawiedlismy.... :ico_zly:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 17:37

GLIZDUNIA, no to udanego przyjęcia

u mnie na osiedlu dzieciaki też chodzą od paru lat po domach z tekstem "cukierki albo psikus" i sie przygotowalam - cukierki czekaja

2 lata temu tata zapomnial o cukierkach i powiedzial ze moze oddac psa - chcieli wziac ale stweirdzili ze rodzice by sie nie zgodzili

a jeszcze innym razem jak nie mielismy cukierkow zalepili nam zamek gerde gumą do żucia :ico_zly:

[ Dodano: 2008-10-31, 16:39 ]
GLIZDUNIA, nie fajnie ze tak pozno powiedzieli :ico_nienie: a ciacho się nie zmarnuje - zjesz to przytyjesz - 1 kilogram ci nie zaszkodzi :ico_haha_01: pobaw sie swietnie z Mayą i Arkiem i olej "znajomych"

[ Dodano: 2008-10-31, 17:20 ]
a tu juz weekendowe pustki...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 18:22

jagodka nie w moim guscie ten kubraczek :ico_noniewiem: ale ja mam ten sam problem co ty,moja tesciowa tez nie ma bardzo gustu ale jeszcze gorsze jest to ze kupuje za małe :ico_noniewiem: ost tylko udało jej sie jesienny płaszczyk w lumpiku dorwac na miare, ale ona lubi Mili kupowac jakies łaszki niezbyt w moim guscie i jeszcze trafio ze za małe i co jej powiesz :ico_noniewiem:

te kropelki co daje to sie nazywaja Esberitox!!

glizdunia :ico_olaboga: co to za znajomi, a moze zakumplujesz sie z ta babka co byłas u niej rano i bedziecie mieli poblisku znajomych?

a A sobie pomyslał ze dostałam prace skoro kupilam winko na wieczor :ico_haha_01:
Moja siostra dzis handlowała i miala super utarg jak na dzien nietargowy, mialabym 80 zł w kieszeni..ku..szlag mnie trafia, bo zawsze jakos takie super utargi mnie musza ominac :ico_zly: :ico_noniewiem:

a ja upieklam ciasto i robie pyszna paste jajeczna na kolacje..kurcze a okres mi sie zbliza a humor mi nawet dopisuje, to dziwne nie?

wkleje wam teraz mojego Grzybka z ost dni
tu w przeze mnie robionym pudełku
Obrazek

tu jak sie nauczyła wchodzic na krzesło na holu rzadzi w "gejami"(czyt. bajami)
Obrazek

a tu moja ksiezniczka "dzielny pacjent"
Obrazek

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 paź 2008, 18:26

ladybird23, super fociaki. a winko bez okazji??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

31 paź 2008, 18:28

sliczna Milka na fotencjach :ico_brawa_01: bardzo chetnie sie zakumpluje z ta sasiadka...juz mnie odwiedzi w przyszlym tyg. i zaprosze ja na wycieczke do placu uciech dla dzieci :ico_oczko:

a u nas jest ten A. kolega i tak zaczeli dribkowac troche i nawet ciasto zjedli :ico_haha_01: a Maya tak siedziala przy nas,potem sie na poduszce polozyla i usnela :ico_szoking: pierwszy raz mi zasnela na kanpie :ico_haha_01: i spi....

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”