o to tez mi przywiezie!Boze mam takiego dola ze mi sie zyc nie chce Tak mi szkoda mojego malenstwa,jak ona wyglada,cale powieki spuchniete i czerwone,za chwile nie otworzy oczuniee emolienty są dostępne bez recepty
Dziekuje Ci kochana!Ale ja niestety nie dostane tego bez recepty tutaj,moge liczyc tylko na mame w PolsceBoże kochany, jakbym miała ten nutramigen to dziś bym wam wysłała i to expresem, wyobrażam sobie, jak przeżywasz, dlatego idź jak najszybciej do tego lekarza niech wam da to mleko. Tydzień to bardzo długo
Nie uwierzysz!!!Znalazlam wlasnie apteke internetowa ktora to sprzedaje bez recepty,wlasnie zamowilam!!!Czy to jest dokladnie:Enfamil Nutramigen LIPIL chyba 450 gr-w kazdym razie malo.Jezeli oni to sprzedaja bez recepty to ja to musze kupic gdzies jutro,bo przesylka bedzie dopiero w srodemiszka, idź do tego lekarza, musi wam wypisać tę receptę!!!!!!!!
to sie nazywa agueous cream,pojecia nie mam czy to nie sterydowy krem ,mam nadzieje ze nie!W skladzie sa tylko lacinskie nazwy ktore procz parafiny nie przypominaja mi niczego Zrobir tak jak mowisz dam jej dzis to sojowe ,a moze juz jutro bedzie Nutranigen.Wiesz tutaj nawet sojowe tylko na recepte,ale oczywiscie w internecie mozna kupic wszystko ,tyle ze ja chce Nitranigen,no a ta maść parafinowa???możesz smarować, ale sądzę że lepszy będzie emolient. Aha i sprawdź czy nie ma tam sterydów
No musze to skonsultowac,jestem przewrazliwiona,umarlo mi pierwsze dziecko kiedy mialo 4 miesiace,teraz nie spie od 7 tygodni sprawdzam czy oddycha,a to mnie juz przeroslo Dlatego jeszcze raz Ci kochana dziekuje,strasznie potrzebowalam rady kogos doswiadczonego A ta masc jej troche wygladzila ta tarke na buzi,az sie boje czy to faktycznie nie steryd,bo cos za szybko ta poprawa Czytalam troche o nim w internecie i pisza ze nawilza o sterydach ani slowa nie znalazlam Boze, troche jestem chaotyczna,ale umieram z niepokoju i niewyspania.Ale bardzo się cieszę, ze jedziesz do innego lekarza, bo widzę że ten to lekarz tylko z nazwy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość