Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lis 2008, 17:52

ale napewno masz przyjaciółki noi męzunia więc sama z bobasem nie będziesz :-D

Mam nadzieje że z Misiunia wporząsiu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 17:56

hej dziewczyny, wy sobie gotujecie a ja nawet naleśników dobrze nie zrobie hihihi, dobrze, że u mnie Krzysio wszystko w kuchni robi bo byśmy się potruli:)

[ Dodano: 2008-11-04, 16:58 ]
milutka no to ladnie taniutkie hihihi - a w silowni za taki sam zaśpiewaliby sobie 30 zl, używaj go tylko pdczas ćwiczen, a nawet przy szybszych spacerkach czy tańcu, ale dopiero po porodzie !!!! :P

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2008, 18:03

pod wzgledem opieki to ja mam dobrze , mieszkamy razem z moja mama wiec wiem ze zawsze mi pomoze ale pomimo tego boje sie bardzo ale to dlatego bo jak juz wczesniej pisalam przyzwyczailam sie do egoistycznego zycia i naprawde bylo mi dobrze , moja dzidzia to nie jest przemyslana sparawa do konca co nie zmienia faktu ze bardzo sie ciesze i nie zaluje bo wiem ze nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko. ja najbardziej sie boje ze nie bede umila zapaenic mojemu dziecku dobrobytu - nie wiem jak to nazwac ale domyslam sie ze wiecie co mam na mysli,
jakos to bedzie ludzie sa w owiele gorszych sytuacjach i daja rade :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 18:27

adka - wierz mi, że ja też nie mam zbyt ciekawie, ja nie pracuje a na mją szkole idzie mnostwo pieniążków, do tego budowa - kończymy wlasnie budowe - a gdzie tu wykończnie - no i pomóc nam tez nikt nie pomoze - moja mama zabiegana, finansowo tez chyba nie pomoze, o stwierdzila , że po ślubie musze sie usamodzielnic, z tatą nie utrzymuje kontaktow a tesciowa mieszka za granica i raz na pól roku wpada. Mąż nie zarabia malo, ale przy obecnych wydatkach to, uuuu strch pomyśleć, ale jestem dobrej myśli - ba najwazniejsze, że bedziemy kochać dzidzie a czy bedzie nas stac na więcej czy mniej - to niewazne. :) - masz racje - wielu jest w jeszcze gorszych sytucjach

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lis 2008, 18:46

My też własnie skończyliśmy domek i zamieszkaliśmy jeszcze czeka nas zakup mebli itd a raty do banku już płacimy ogromne, musieliśmy wziąść spory kredyt na domek.
Też się martwimy czy damy rade finansowo bo dzidziuś kosztuje itd.
Jak urodze chciałabym chyba troche z dzidzią dłużej zostać a nie po pół roku leciec do pracy i zostawić z kimś obcym co się wiążę przecież z kasa ( moja mama pracuje więc siedzieć nie będzie) na ojca do końca nie zawsze liczyć moge ...

Ale jak pomysle jakie to nasze życie krótkie to odkładanie macierzyństwa na okres " jak sie dorobie" jest dla mnie bezsensu, jak obserwuje niekóre koleżanki z pracy grubo po 30 tce bez męża czy stałego związku i dzieci , one które robią kariere , mają dużo niezależności samodzielności pieniądze dla Sibie , ale widze jak bardzo bije od nich samotność ...

[ Dodano: 2008-11-04, 17:47 ]
Misiunia , Ty już wróciłaś ??? Daj nam znać co i jak ? :ico_ciezarowka:

misiunia_29
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

04 lis 2008, 19:02

No i jestem po wizycie. Dopiero wróciłam bo mnie tata musiał przywieźć, bo nie dałam rady iść z bólu. Z dzidzią wszystko ok. waży 211g., będzie jednak Martusia. Żadnego rozwarcia nie ma, z mięśniakiem ok czyli nie rośnie, a te bóle? nie wiadomo. Powiedział, że mam leżeć plackiem w łóżku, a jak nie dam rady to dał mi skierowanie do szpitala.

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 19:12

Mj mąż mówi, że teraz przynajmniej ędiemy wydawać pieniązki na cś mądrego czyli a dzidzie bo do tej pory wydawaiśmy na glupoty

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 lis 2008, 19:26

UFF Misiunia to dobrze że z dzidzią wporządku - gratuluje córuni :ico_brawa_01:
Kładź się do łóżeczka i wypoczywaj sobie :-D

[ Dodano: 2008-11-04, 18:29 ]
Ejustysia - Ja też powiem Ci do tej pory zarabiałam Swoje pieniądze od dawna i jakoś z szczędnością nie byłam za bardzo na plus :ico_noniewiem:
A teraz masz racje , wydaje tylko na ważne rzeczy i odkładamy na dzidzie - jest motywacja.
Chciałabym zaoszczędzić tyle aby zostać z bobasem jak najdłużej w domku :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2008-11-04, 18:41 ]
Aniafs - Tobie zostało 50 dni jak Ty się czujesz???

Masz już imie dla dzidzi? :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 lis 2008, 19:50

hej dziewcyznki ja u mamy jestem i zostaje na noc.... bo mąż w trasie... siostra sie do mnie nie odzywa ale szczerze mam to gdzies chociaz czasem mi swieczki staja;/ mala czsami sie wypina pewnie w nocy da koncert mam nadzieje:P

misiunia dobrze ze u ciebie juz wszystko ok no i teraz lez..

Dora ja jestem znow tak nazarta...ale chyba bym zmiescila skrzydelko:P

kurcze zaczynam bac sie porodu :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 lis 2008, 20:10

Aniafs - Tobie zostało 50 dni jak Ty się czujesz???

Masz już imie dla dzidzi?
Dora, czuję się bardzo dobrze, dzięki. Chociaż gabaryty brzuszka powoli utrudniają zycie, bardziej nocne niż dzienne. Cięzko znaleźć wygodną pozycję do spania, a jak juz się jakos usadowię to zaraz się na siusiu trzeba zrywać, albo zgaga, albo pić... :ico_olaboga:
Imię juz od dawna wybrane, będzie synek Bartłomiej.
Ja nie zawsze tu zaglądam, czy Ty juz znasz płeć maluszka??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”