ja zjadlamobiad juz a moi drodzy smacznie spią...Maya znow wolala nunu ale tym razem tylko ja zaprowadzilam a ona sama wskoczyla do lozka,przykryla sie i spią z tatusiem
ja to nawet nie wiem ile mam stopni w domu,ale cieplo...jak tylko robi sie chlodniej to zalaczam grzanie...nie lubie sie ubierac po domu w bluzy itp.
Sikorko,i u mnie pustki wiec zakupy sa dzis konieczne..tak jak piszesz..u mne i herbaty brak a juz o pieczywie nie wspomne....dobrze ze na obiad cos znalazlo sie w zamrazarce..i udalo sie zrobic wiecej wiec mam tez na jutro

no ale chce zaprosic sasiadke a tu do kawy ostatni kawalek ciasta pchlonelam rano

....
mielismy jechac do Argasa po te skrzynie na zabawki no ale wszyscy spią...

a sama jakos nie mam checi sie wybierac...ide pogrzebac w katalogu czy mam jakis wybor w tych skrzyniach wogole
[ Dodano: 2008-11-04, 16:39 ]
a i zapomnialam dodac ze my kiedys tez tescowskich pieluch uzywalismy i bylam zadowolona,chyba rozmiar 2 wtedy nosilismy...ale teraz pampery sa ciagle w promocjach i sie oplaca i uzywamy tych majtkowych bo cena jest dobra tez wiec juz nic nie ekperymentujemy
Doris,kurka...jeszcze kurs szybkiego czytania bys zrobila to bylabys nabiezaco
[ Dodano: 2008-11-04, 16:51 ]
Kamila wlasnie sie natknelam na ten zestaw naczyn z Charlie and Lola...ten sam co pokazywalas kosztuje 13f
a ze skrzyniami znow mam dylema...są 2...jedna wyzsza czyli pojemniejsza a druga nizsza a z oparciem czyli laweczka....moze A. cos doradzi....