100 lat 100 lat dla Franusia

Anuszka, Olo śliczny, jak zawsze. Wy mieszkacie z rodzicami?
z tesciami moimi... tescia mam psychicznego, tesciowej sie zdarza, ze jest spokoWy mieszkacie z rodzicami?
dziekuje WamAnuszka, Olo śliczny, jak zawsze
brawo, bedzie juz calkiem niezly zestawikojojoj, zapomnialam napisac ,ze chyba wkrótce "przedziąsłuje się" lewa górna jedeynka
ja tez bym poszla do dermatologa, ale moze po prostu jakos go podraznilas przy myciu np paznokciem go troche naderwalas i Cie po prostu dlatego zabolal. ale dla pewnosci tez jestem za tym, bys poszla do lekarza. Daj znac, co postanowiszMoze Wy mi pomozecie?
tak tak do dermatologa , ja tez byłam choc moje pieprzyki nie są wystające a troche duż i mi oglądała taką lupą czy nie są groźne i czy na solarke moge chodzic .do jakiego lekarza z tym isc? Moze Wy mi pomozecie?
Rano posadziłam mojego dużego już chłopca na nocniczek i udało sie złapac siuski i kupke
chyba raczej nieMarcys ostatnio robi kupke co 4-5-6 dni, tylko ze ona jest luzna
czy to sa zparcia??
AniaZaba napisał/a:
Wy mieszkacie z rodzicami?
z tesciami moimi... tescia mam psychicznego, tesciowej sie zdarza, ze jest spoko
a u nas nadal nic.Dona napisał/a:
ojojoj, zapomnialam napisac ,ze chyba wkrótce "przedziąsłuje się" lewa górna jedeynka
brawo, bedzie juz calkiem niezly zestawik
chyba nie. Jak dziecko ma zaparcia to nie może zrobić kupy bo jest zbita i twarda.czy to sa zparcia??
A ja bym chyb awolala z teściową mieszkać niż z rodzicami. Ale myśl że już nie długo się pomęczę. A jak nic nie wyjdzie z naszych planów to sobie zmurujemy dziure do nich :) a zrobimy sobie osobne wejśćie i osobne podworko. Może bedzie lepiejja bym z moją teściową nie wytrzymała chyba tygodnia pod jednym dachem.. musi wiedzieć wszystko: nie kłóćcie się dzieci ja Was proszę.. a o co się kłócicie??? i zawsze wpier...la się między "wódkę a zakąskę"
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość