noo, ja też taka jakaś roztargniona jestem...w ogóle jakaś zakrecona jestem,ciagle o czymś zapominam.Wczoraj dwa razy komórki szukałam,choc była tam gdzie zawsze a ręcznik zamiast w łazience powiesiałam w przedpokoju.

mój brat też tak prowadzi: mój brat to inaczej nie prowadzi![]()
ja już powiedziałam mojemu, że tydzień przed terminem i tydzień po ma być i czuwać ze mnąjak urodzicie to wasi męzczyzni wezmą sobie chociaz tydzien olnego czy e tam,,...?? bo ja bym chcialaby wzial wolne ale watpie czy dostanie
ja tak normalnie to i tak na dosyć rozłożonym fotelu jeżdżę , bo tak mi wygodnie, ale dzisiaj to już faktycznie wyjątkowo "modna" byłamnoo, to tak modnie znaczy się![]()
mój brat to inaczej nie prowadzi
to świetnie, niedługo już pokój będziesz miała urządzonywłaśnie przed chwilą kurier przywiózł mi dywan, jest super
noo, my planujemy 2 tyg urlopu Krzyśka, ale w pracy będzie do ostatnich chwil, po prostu telefon będzie nosił przy uchu ::-D a od 24 grudnia i tak ma wolne do 5 stycznia, bo tutaj tak niektóre firmy mają przestoje świąteczne, także może się pokryje czasowo i nie będzie musiał tracic urlopujak urodzicie to wasi męzczyzni wezmą sobie chociaz tydzien olnego czy e tam,,...??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość