czesc! nie moge spac ..............chyba z nadmiaru wrazen
wiec tak .....podczas badania do lekarza zadzwonił ktos w sprawie jakiegoś urzadzenia co mnie bardzo zirytowało.......ale jego pielęgniarka tłumaczyła mi wszystko...... ( pan doktor mierzy teraz główke rączi i nózki ,sprawdza czy wszystko rosne prawidłowo, własnie pani miała wykanane 1 badanie genetyczne wszystko jest dobrze.......o jejku ale ma duzy brzuszek a ja na to ze po mamusi.......no i sie popłkałam ) .......
lekarz pochwałi mnie za lezenie .....niestety jeszcze 3 tygodnie przede mna..... no i powiedział ze wzg niego prawdopodobnie dziewczynka no ale sie jeszcze zobaczy ( a z tym to ja zrozumiałam ze płec meska i sobie pomyslałam, ze nieprawda bo ja czuje ze dziewczynka dopiero maz jak przegładał dokumenty to wyczytał ze zarodek pojedyńczy płci wydaje sie żeńskiej nie wiem jak mogłam to przeoczyc )
dzidziś rosnie bardzo dobrze ....względem badania to 11.3 dni czyli tydzien róznicy termin min mi sie przesunął na 23 maja...
ejustysia, nie martw sie na zapas.......biegnij zrobic badania i jak co to odrazu witaminki .........bedzie dobrze