Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

06 lis 2008, 14:24

przynajmniej wiem ile mi rosna dzieciaczki:) A i badanie krwi czy moczu jak chce to mi na miejscu lekarka robi wiec super nie musze sie nigdzie po laboratoriach ciagnac z moim przedszkolem:)

[ Dodano: 2008-11-06, 13:31 ]
nic zmykam mala wstala moze ua mi sie wieczorkiem zagladnac pa

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2008, 15:19

co tak wszystkie nagle ucichly??????

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 15:39

szkrab, rzeczywiscie, bardzo profesjonalnie i wygodnie, fajnie... u nas, jak ide do pediatry, to jedynie malego ostuka, pomierzy, zwazy i tyle :ico_noniewiem:
no i wizyta kosztuje 90 funtow :ico_olaboga: na szczescie, nie musze za to placic bo mam ubezpieczenie..

[ Dodano: 2008-11-06, 14:40 ]
Gie, az sie nadziwic nie moge, jak sie nagle wszystkie mamy wziely do pisania :-) to chyba znaczy, ze nasze maluchy mniej wymagajace sie zrobily :ico_brawa_01:
ale to i tak okres przejsciowy, bo tak jak juz szkrab napisala, jak podrosna, to beda chcialy non-stop byc z nami ..i wtedy bedzie sprawdzian naszej cierpliwosci :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 16:55

no kobiety jestem pod wrażeniem, nie było mnie kilka godz a tu 4 strony do czytania :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
aż nie wiem co napisać tak mnie zatkało :ico_szoking:
Jestem przekonana że każda z nas jest najlepszą matką dla swojego bobaska bez względu na to które to nasze dziecko. No i wszystkie bardzo kochamy te nasze dzieciaczki i wszystkie byśmy nieba przychyliły.

Gie faktycznie mała kaliszanka wyrosła na modelkę :ico_brawa_01:
Szkrabku u mnie też ważą i mierzą dzieciaczka na szczepieniach, ale o badania nie pytałam.

Powiem Wam że nie mogę się nadziwić że ta moja córa już taka duża, tak samo jak Wasze dzieciaczki - kurczę mają już po 3 miechy. Ani się nie obejrzymy a one pójdą do szkoły a my będziemy tęsknić za zapachem mleka, za wtulaniem się w nas itp. ...

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 17:33

Ani się nie obejrzymy a one pójdą do szkoły a my będziemy tęsknić za zapachem mleka, za wtulaniem się w nas itp. ...
powiem Ci, ze ja na pewno bede za tym tesknic.. i wydaje mi sie, ze doceniam chwile obecna i ciesze sie nia na maksa.. przypomina mi sie, jak w okresie mojegu buntu (nascie lat) mama mi mowila, ze pamieta mnie jeszcze z czasu kiedy bylam niemowlakiem i ze bylam taka ufna i malutka, ja wtedy nie czailam o co jej chodzi :ico_noniewiem:
ale teraz patrzac na swojego synka, doskonale ja rozumiem i wiem, ze mi tez bedzie tego brakowalo :ico_placzek:

ide wytrzec mu slinke z brody :ico_placzek:
ale sie rozczulilam :P

A. juz w Londynie, w ogole, wygooglowalam jego hotel i zaniemowilam... pokaze Wam stronke:

http://www.rubenshotel.com/gallery

niezle, co?

aha, zeby nie bylo... firma mu placi za nocleg :-D

[ Dodano: 2008-11-06, 17:08 ]
dziewczyny, przypomnijcie mi, bo czytam poprzednie posty i nie umiem tego znalezc :ico_noniewiem:
odnosnie spiworkow, to macie rozmiar 62 czy 68? bo nie pamietam, a teraz patrze na allegro i moze cos kupie... w koncu bede w Polsce w grudniu, to sobie odbiore

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 21:21

shoo, niezły hotelik :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Ja ten śpiworek kupiłam na 62.
Moj mąż ostatnio spał w Mariocie w Wawie i też firma mu płaciła :-) (na szczęście)

No niedawno wróciłam od lekarza. Wkładka założona, nic nie bolało :ico_szoking: , ale teraz boli mnie brzuch tak jak na okres, ale mocno. Poza tym przepisał mi tabletki do kiszki stolcowej :ico_szoking: no i zero sexu przez 3dni a później do woli :509: :509: :509:

Idę się umyć, łyknąć Nurofen i nyny.

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 21:27

margarita83, hehe, no to za 3 dni sobie odbijecie... czekaj, za 3 dni jest poniedzialek :-D to chyba wyjdzie Wam za 8, jak Twoj P. wroci z pracy ;-)

a ten moj okres to jest tak slaby, ze wkladka wystarcza :ico_szoking:
a moze to tylko jakies plamienie :/
cos mi sie w tym moim organizmie poprzestawialo po ciazy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 21:27

przypomina mi sie, jak w okresie mojegu buntu (nascie lat) mama mi mowila, ze pamieta mnie jeszcze z czasu kiedy bylam niemowlakiem i ze bylam taka ufna i malutka, ja wtedy nie czailam o co jej chodzi :ico_noniewiem:
no ja też pamietam i dopiero teraz doceniam jej trud wlożony w moje wychowanie. Szkoda że nie mogę chociaż teraz powiedzieć jej jak bardzo jestem jej wdzięczna :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: aż sie popłakalam

[ Dodano: 2008-11-06, 20:28 ]
margarita83, hehe, no to za 3 dni sobie odbijecie... czekaj, za 3 dni jest poniedzialek :-D to chyba wyjdzie Wam za 8, jak Twoj P. wroci z pracy ;-)
No kochana we wtorek mamy czerwona kartkę w kalendarzu (11 listopad) więc P. jedzie do pracy we środę :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 lis 2008, 21:40

Szkoda że nie mogę chociaż teraz powiedzieć jej jak bardzo jestem jej wdzięczna :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: aż sie popłakalam
:ico_placzek: przykro mi
a ja sie zbieram, zeby napisac maila do mamy i podziekowac jej za wszystko... chcialam to zrobic, jak tu byla, ale tyle sie dzialo, ze nie mialysmy czasu dla siebie... moze przed swietami z nia pogadam.. ale w sumie wolalabym maila napisac najpierw, bo przynajmniej bedzie to wszystko skladne i poukladane, a tak to pewnie sie rozrycze i tyle bedzie z moich podziekowan :ico_noniewiem:
No kochana we wtorek mamy czerwona kartkę w kalendarzu (11 listopad) więc P. jedzie do pracy we środę :-D :-D :-D
faktycznie, zapomnialam.. a od roku 11 listopada nie kojarzy mi sie z odzyskaniem niepodlegosci, tylko z data mojej ostatniej miesiaczki (przed porodem) :-D

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 lis 2008, 22:06

a mój Pan ma wtedy imieniny :)

jesli chodzi o podziekowania dla mam...

ja swoja kocham ponad zycie, zawsze mi pomaga, zawsze moge na Nia liczyc... tyle jej chcialam powiedziec na weselu, kiedy byly podziekowania dla rodzicow, tak sobie wszystko ukladalam w glowie, a jak przyszlo co do czego i dostalam mikrofon do reki, to nie zdolalam dokonczyc pierwszego zdania i glos mi sie zalamal... i tyle bylo z moich podziekowan... (na szczescie moja siostra troche uratowala sytuacje)

a jak dziewczyna z zespolu zaczela spiewac "cudownych rodzicow mam", to po prostu peklam, lzy mi lecialy ciurkiem, mamie zreszta tez...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”