bardzo fajny watek znalazlam. moze sie wam przydac

no niestety jeszcze nie skonczona, to pierwsza wersja ostatniego rozdziału i jeszcze czekaja mnie poprawkiragazz super, że praca już skończ
jeśli moge coś doradzic to jak bedziesz zamawiac to sie upewnij co do koloru bo niebieski występuje w dwóch wersjach taki jasny błękitny i ciemniejszy niebieski, widziałam na zywo w sklepiebo ja na 4 biorę błękitny tak jak ty x1
zawsze to już cośno niestety jeszcze nie skonczona, to pierwsza wersja ostatniego rozdziału i jeszcze czekaja mnie poprawki
dzięki , właśnie wiem najpierw widziałam ten ciemny niebieski i miałam jego brać ale później spodobał mi się błękit i biorę błękitjeśli moge coś doradzic to jak bedziesz zamawiac to sie upewnij co do koloru bo niebieski występuje w dwóch wersjach taki jasny błękitny i ciemniejszy niebieski, widziałam na zywo w sklepie
to supera ja wzięłam wapno z rana i w nocy i w nocy już nóżki mniej swędziały
![]()
czyli działa![]()
![]()
![]()
a to jakas szczególna okazja??u nas dzis mała imprezka a wiec jak tylko zjem sniadanko to sie biore za pieczenie ciasta i pieczenie kurczaków
parapetówkaa to jakas szczególna okazja??
korzystaj ile siłja dzis mam powerka od rana wiec wykorzystuje to i juz wysprztałam kuchnie... a teraz biore sie za łazienke
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość