dobry pomysłja dziś busz na ebay'udostałam wczoraj "kilka" funtów na konto i nie wiem, jak to zrobić, żeby nie kupować już zbędnych nadmiarów ubranek
i tak dumam, że dla odmiany pogrzebię za resztą rzeczy, których mi brakuje...

dobry pomysłja dziś busz na ebay'udostałam wczoraj "kilka" funtów na konto i nie wiem, jak to zrobić, żeby nie kupować już zbędnych nadmiarów ubranek
i tak dumam, że dla odmiany pogrzebię za resztą rzeczy, których mi brakuje...
noo, i powiem Ci, że masz zajebiścieJa po prostu buszuje po ubrankach w rozmiarze 68. Ja mam ten komfort, że znam płeć i mogę spokojnie kupować na chłopaka.
mówiłam to wczoraj Chłopu, a on na to, że bogu dzięki, że płci nie znam, bo ciuszków mielibyśmy obie szopki na ogrodzie wypchane do granic możliwości
no babcia musi się wykazaćo i mama błagała mnie juz, żebym dała szansę kupic jej coś, bo to, co chciałam z Polski to w większości zamówiłam na allegro i ona tylko paczki odebrała... no i wczoraj pękała z dumy z tej czapki i rękawiczek.. "dzięki niej" () dziecko nie zamarznie w tej Szkocji
![]()
no i widzisz ? nie ma co się tak przejmować.mąz sam mnie wczoraj zaczal zaczpeiac i juz wszystko ok ale naszczescie go teraz niema wiec spadam leniuchowac bo zaraz pewnie bedzie tapetowanie milego dnia
suprrrWłaśnie listonosz dostarczył mój szlafroczek![]()
jestem w szoku, że w soboty dostarczają
na 99% Bartoszgaga22, a Wy imię już wybraliście dla synka?
Po tym jak Bogdan się zaparł na Kamila (na co ja stwierdziłam, że po moim trupie), a ja na Jakuba lub Michała (na co on, że po jego trupie) musieliśmy wypracować jakiś kompromis. No i uznaliśmy, że oboje zaakceptujemy Bartka
a u Was jaki wybór? coś utrafionego?Widze ze o imionach rozmawiacie.
noo, juz coraz częściej będziemy czuły skurcze, moje juz od dwóch tygodni są tak silne (choć mało ich na dobę i nie panikuję), że czuję je bardzo dobrze...Ja bylam u lekarza w czwartek i na KTG rysoway mi sie skurcze, 2 byly dosc duze i bolaly. Przepisal mi Fenoterol, wczoraj bylam znowu na KTG i nie bylo juz skurczy czyli ten lek pomaga.
Ani nie chca wypuścić ze szpitala niestety... ostatnio pisała, że poleży chyba do terminuA macie jakies wiesci od aniabelli ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 1 gość