Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 10:11

Witam z t\ranan:D zjadlam sniadanie a wczoraj nie moglam zasnac tak malej chcialo sie jesc ... no i przez to i mi zjadlam 2 banany i 2 mandarynki a w brzuchu orkiestra!!!!!!!

mąz sam mnie wczoraj zaczal zaczpeiac i juz wszystko ok ale naszczescie go teraz niema wiec spadam leniuchowac bo zaraz pewnie bedzie tapetowanie milego dnia

szkoda w domu siedziec taka sliczna pogoda
_________________ejustysia, sliczny brzuchiol ale lepiej nei rodzic w 4 miesiacu:PPP

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 11:25

witam Mamusie

ejustysia, Twoj brzuszek ma zupelnie inny ksztalt niz moj :ico_szoking: ja myslalam ze moj poszedl do pszodu a tu widze ze raczej moj sei rozlal ba boki czyli chlopiec :ico_brawa_01: a twoj szpiczasty czyli dziewczynka :ico_brawa_01: czyzby sen proroczy :-D

a jak tam brzuszki pozostalych mam?? moze jakies fotki? :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 11:48

adka, ja bym powiedziala zena odwrot hehe brzuszek mi sie rozlal na bioderka itd wiec dziewucha;)

asika82
4000 - letni staruszek

08 lis 2008, 12:09

ja bym powiedziala zena odwrot
no własnie :ico_haha_01: adka jak do przodu to chłopak. U mnie była piła przyklejona i jest siusiak :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 lis 2008, 12:50

A Ja mam piłke i talie czyli idzie do przodu i Zosieńka siedzi sobie :-D
A mój lekarz jak usłyszał że myślałam że jak do przodu to chłopak zaczął się śmiać że to nieprawda :ico_noniewiem:

Mojego Tomka mama miała piłke z nim i z jego siostrą , więc chyba jednak to nam nic nie da Adka w Naszym śledztwie.
Może te smaki coś Nas nakierują, Ja zawsze mięso żerna byłam przed ciażą a teraz najchętniej bym pierogi z truskawkami jadła , kanapki z pomidorem a jak mięsko to tylko na słodko po chińsku - może to Jakiś ślad :ico_ciezarowka:

A Wy mamuśki mdłości nam przeszły - co jecie mięsko czy na słodko???

[ Dodano: 2008-11-08, 11:50 ]
Asika82 - Ty też napisz co jadłaś z :-D

[ Dodano: 2008-11-08, 11:52 ]
Asika82 - Ty też napisz co jadłaś z Antosiem ciekawa jestem :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 12:54

Dora, ty sie tak nie ciesz ja taz mialam pilke do przodu :D:D a teraz wszytsko na boki sie rozlewa :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: poczekaj z miesiac lub dwa ok:P zobaczymy kto ma racje hihihi
]

Dora, do 5 miesiaca jak widzialam slodycze to wymiotowalam i tylko kwasne jadlam:D:D cytryne kilogramami jadlam:P a teraz nie moge sie odczepic od slodkosci i kwasnego;/ w nocy zjadlam 3 banan i 2 maandarynki jaki koncert mialam w brzuchu :ico_szoking: :-D a na sniadanie dukaty czekoladowe plus 2 kanapki z szynka i salatka jarzynowa haha ja to normalnie jak wojsko jem w tej ciazy a przed ciaza wystarczyla mi jedna kanapka na dzien;|

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 lis 2008, 13:06

Haha Ja też dużo jem Milutka, :ico_ciezarowka:

A co do sałatek , uwielbiam majonezik do sałatek itd ale wyczytałam w mojej mądrej książce że należy go ograniczyć ze względu na surowe jajka których nie wolno jeść tak jak mięsa surowego i sera pleśniowego :ico_placzek:

Wywyłoują m,in toskoplazmoze, ale ja tak kocham majonez - Wy jecie - odrobina czasem chyba nie zaszkodzi co???

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 13:12

poruszalaysmy juz ten watek kiedys i w zasadzie to sie zgadza bo Misiunia przy chlopaku jadla kwasne i prz dziewczynce slodkie a teraz mowi ze je i to i to a bedzie dziewczynka :-D

ja podobnie jak Dora przed ciaza miecho miechio i jescze raz miecho plus sledzie w kazdej postacji :-D za to nie ruszalam slodkosci nic ani batonika poprostu nie lubilam a teraz :ico_szoking: bilay cukier moge jesc aby tylko slodkie :-D a od kiszonego mnie odrzuca
ale nie podziele sie co tam nosze w brzuszku bo moja dzidzia juz trzy razy sie chowala i nie chce pokazac co tam ma :-D

ja tatk jak Ejustysia przypuszczam ze to bedzie Adas i juz nawet ubranka dla chlopca mam :-D

jakos teraz zwracam bardziej uwage na dzieci i dochodze do wniosku ze wiecej chlopcow sie rodzi :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 13:13

Dora, bla bla bla:D a my mamy na styczniowkach kobitke polke ale mieszka w japoni:PP i normalnie je tatara i jajka surowe i ryby surowe i lekarka ja wysmiala powiedziala ze polska to dziwny kraj:P ze takie gupoty gadaja wiadomo ze jak sie nie spasteryzuje mozna sie zarazik... ja uwielbiam majonez i mozna a tym bardziej w salatce pyszny jest:D:D wiec jedz dowoli :P

toksoplazmowa zazwyczaj jest od kotow i krolikow..... no i niedogotowanych warzyw lub miesa :) a mialas juz robione badanie?

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 13:15

majonez - Wy jecie
ja nie mam problemu bo najzwyczajniej w swiecie mnie odrzucilo od majonezu a tez przed ciaza sie zajadalam :-D

natomiast duzym wyrzeczeniem jest ser plesniowy :ico_placzek: uwielbiam

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”