09 lis 2008, 07:45
Hej dziewczyny, Gratuluje wszystkim czerwcowym mamusia 2009
no ja tez sie nie moglam doczekac tego watku, no i w koncu ramonka, go zalozyla...
gosiula207, mozesz sprawdzic na internecie swoj dzien porodu, poprostu wpiszesz swoj pierwszy dzien miesiaczki, a jak nie to sie nie martw zaraz na pierwszym USG wyjdzie kiedy bobasek sie pokaze.
Ja mam termin na 16 czerwiec, ale z USG wychodzi mi o tydzien pozniej. A i tak nic nie wiadomo przy nastepnym USG moze wyjsc znowu inna data. Wiec jak narazie to sie bede trzymac tego 16 czerwca. Na USG bylismy 2 tygodnie temu, no i widzielismy bijace serduszko malenstwa. Ja to ogolnie zle sie czuje, na poczatku jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to dopadly mnie jakies okropne dreszcze i mi bylo ciagle zimno. Troszke mi sie to teraz uspokoilo. No ale nudnosci od rana do wieczora mnie mecza, no to zmeczenie, zero energii i nic mi sie nie chce. Dzisiaj moja siostra musiala przyjechac, zeby mi w domu posprzatac bo wogole nie bylam w stanie. Zrobilam sie strasznie obojetna na sprawy domowe, nic tylko mysle caly czas o odpoczynku.