czesc dziewczyny, znow mało czasu mam dla was. ale jak jest jakis dzien wolny to u mnie jest zawsze pelno ludzi i nie mam jak wejsc , a potem to juz jestem taka zmeczona ze mi sie nie chce, dzis juz mam luz, zostalismy z zuzia same w domku do piatku.
zaczne od nocnika, mysle ze to bez sensu sadzac teraz dzieci one i tak nie robia siusi ani kupki swiadomie a ze czasami im sie uda to juz przypadek nie wiedze w tym zadenego sensu wiec nie kupuje zuzi nocnika.
na basenie nie bylismy, ale mamy zamiar sie przejsc kiedys
co do jedzenia to zuzia je wszystko co jej dam, ostatnio nie za bardzo wchodza jej deserki i dlatego daje jej co 3-4 dni.
u nas nocki do bani tak juz bylo fajnie a teraz znow sie budzi 1:00 i potem juz nie chce spac w luzeczku i biore ja do siebie i sie nie wysypiam bo czaly czas cyca chce, mysle ze to troche przez zeby i przez te nasze wyjazdy jak bylismy u tesiowej to nie moglam nawet luzeczka rozlozyc bo ona ma miliony kwiatow na podlodze i zuzia spala ze mna i jej to spasowalo,
zuzka pelza w takim tepie ze szok,ale raczkowac nie chce i jest chyba jedyna co nie raczkuje
[ Dodano: 2008-11-11, 17:59 ]
i my prosimy i glosy
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/8806 ... a96ac1bfbe
[ Dodano: 2008-11-11, 17:59 ]
oczywiscie my tez zaglosowalismy
[ Dodano: 2008-11-11, 18:03 ]
zuzia nie mowi ani tata ani mama ani dada, ani baba, tylko oooooo. aaaaaa, ejjjjjjjjjjj i taki tam, a tak juz bym chciala