Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 22:10

Ok, dziś się wcześniej położę ...

dobranoc i do jutra.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 lis 2008, 22:22

a ja czekam az Maya usnie twardym snem bo musze nozki wydepilowac a to strasznie halasuje niestety :ico_olaboga:

ej my juz tak zartowalismy ze jak nasza znajomosc z nimi ma byc taka wyczerpujaca jak dzis to my sie chyba nie nadajemy :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_oczko: .....A. padla bardziej zmeczony niz po 12h pracy...ja jakbym w polu orala doslownie chyba...juz ledwo siedze a jutro na 10.00 znow wyprawa :ico_noniewiem: troche fizycznie jestesmy nieprzygotowani do takich znajomosci :ico_haha_01: czlowiek sie niby rusza ale juz widac z odpadlismy z rytmu...kiedys to byla normalka,czym wiecej sie dzialo tym lepiej ale teraz..po takim dlugim czasie nudy....matko my jak dzidki,polamani leza na kanapie bo ruszac sie nie moga :ico_szoking: boje sie jutra :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 22:34

:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Glizdunia to musicie treningi rozpocząć!

a zła jestem, a w sumie byłam przez J...bo on się tak wścieka o wszystko..i dziś mi dopierdziela, że wszystko źle robię...a to żaluzję źle podnoszę, trzaskam drzwiami auta, źle zamykam okna itp...no ile można znieść???

idę zrzucić zdjęcia na fotosika, to przed snem sobie zobaczycie Nutkę

Lady a nie możesz czasem nagrać Milki jak gada? tak bym sobie ją zobaczyła, bo to wesoła mróweczka!

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2008, 22:56

zborra, wiem coś o tym, kochana, mój też czasami ma takie napady jakby był idealny i wszystko najlepiej robił. Zawsze coś mu wtedy dogryzę, albo przyłaapię na czymś co źle zrobił i to najlepsze lekarstwo na taki stan :-D
A co do instynktu to ma, ale malusi ten instynkcik, bo ryby takie duże to raz na dwa trzy lata łapie :ico_haha_01: I wiecie, że na tego szczupaka to już ktoś polował, bo miał w swoich wnętrznościach kotwicę i kawałek wolframu i czegoś tam jeszcze, no powiedzmy że takiej grubej żyłki (nie znam się na tym).

GLIZDUNIA, spoko, kilka takich wypadów i Wasza kondycja wróci, no bo na papcie, telewizor i bujany fotel to jeszcze za wcześnie :-D

No cóż, a ja prasowanko jeszcze na koniec tego świątecznego dnia odwaliłam, a teraz poszperam trochę na allegro, trochę może popiszę tej pracy domowej do szkoły, muszę czekać do 23.00, bo Kacprowi antybiotyk muszę podać.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 23:06

sory, ale dziś zdjęć nie będzie...mój nonono idealny i najmądrzejszy mąż nonono informatyk z bożej łaski tak porobił, że za chuja pana zdjęć nie mogę poobracać...niby są, a na fotosika się zgrały nonono bokiem...
nie mam siły, idę zeżreć ze złości Hani czekoladę...
dobranoc

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

11 lis 2008, 23:07

a moje dziecię jeszcze nie śpi. Wpadli do nas z wizytą chrzesstna Alicji z narzeczonym, więc przy winku posiedzieliśmy. Obejrzeliśmy sztuczne ognie przez okno (Ala zachwycona, wołała "oooooooo bum"), potem wpadł na parę minut chrzestny młodej, więc Alicja zachwycona. Rzadko kiedy ma okazję obojga na raz mieć. Szalała na maxa. No i teraz jak wszyscy poszli nie może zasnąć.

Sikorka, ja bym sie chyba popłakała jakbym dostała taka rybę. Nienawidzę ryb słodkowodnych. W sumie jedyne ryby jakie jem to są filety z mintaja albo pangi i czasami wędzona makrela lub tuńczyk w sosie własnym.

[ Dodano: 2008-11-11, 22:16 ]
zborra, przecież na fotosiku możesz obrócić

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2008, 23:20

zborra, na fotosiku masz obcję i możesz foty poodwracać, ja zawsze odwracam już na fotosiku.

Ewcik, ja też nie lubię ryb słodkowodnych typu płoć, brzana, karp, bo to rybki które żywią się roślinkami i poprostu ich mięso capi dla mnie mułem, ale szczupak, sandacz, okoń czy pstrąg to mięsożerne ryby, mają białe mięsko i wcale nie mają ości, jak je mężulo mój pięknie odfiletuje i usmaży to niebo w gębie.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

11 lis 2008, 23:24

Sikorka, ja jakoś nie mam przekonania. Chociaż znając życie jakby mi ktoś to podał i nie powiedział co jem to bym pewnie ze smakiem zjadła :)

Muszę sie zabrać za zrobienie kanapek na jutro dla Mariusza do pracy. Ciekawe o której mój mąż wróci.............

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

11 lis 2008, 23:36

no tak wszystkioe już spią... ja mam poszykowane na jutro, spodnie w kancik wyprasowane koszula też, Mat spakowany, zupka na jutro ugotowana dla niego, paznokcie zrobione i tylko jeszcze prysznic i spać...

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

11 lis 2008, 23:37

:ico_placzek: :ico_placzek: nikogo nie ma to ja też spadam. Przelewy porobię i w łóżku poczekam na m,

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”