dokładnie, to czego potrzebuje to bierzeno widzisz to chyba organizm nam daje znaki dlatego nas tak ciagnie na nabiał..
no to prawda ja wyczytalam ze w II trymestrze i pod koniec ciazy powinno sie jak najwiecej jesc,ja uwielbiam nabial,twarog jem kilami ale za to do teraz nie jem warzyw fujjja wyczytałam, że ostatnie 10 tyg ciąży ciężarna powinna przyjmować więcej wapnia w produktach, bo dziecku rosną i wzmacniają się kości
dokładnie.. ja się przyznam , że Młodego rozpieściłam pod tym względem właśnie, za dużo jakby chciałam się nacieszyć jego maleńkością i bujałam gościa do spania ponad rok, a potem jeszcze usypiałam kładąc się koło niegożałuję że dałam sobie wmówić bzdury typu nie noś maluszka dużo bo sie przyzwyczai...no i co? do 18-ki będzie chciał noszenia??? głupota, mamy rok tak naprawde by sie nacieszyć dzidziusiami, kiedy są tylko nasze a potem idą poznawać świat i tylko myślą jak uciec by im nikt nie przeszkadzał![]()
taak,czy ja dobrze widze??????
udanych zakupkówJa zmykam dziewczynki, będę za jakieś 3 godzinki, bo przy okazji przejdę się do Goerlitz na małe zakupki
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość