Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 09:44

głodna jestem.. i dzidzia też.. fika normalnie tak, że mi brzuch rozrywa... ja to jestem matka.... gdyby tak juz było na świecie i trzymałabym godzinę bez jedzenia po obudzeniu to by wyło jak syrena... :ico_olaboga: noo, ale damy jakos radę... oby :ico_oczko: :ico_sorki:
mój też pofikał, a teraz się uspokoił, ale dostał banana :-D Tez zaczynam być głodna, zaraz zmykam na śniadanko.

A gdzie reszta Styczniówek :ico_ciezarowka: ? zaspały dzisiaj dziewczynki ?

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 09:46

A gdzie reszta Styczniówek :ico_ciezarowka: ? zaspały dzisiaj dziewczynki ?
taa, pewnie śpią :-) ja, jak wrócę to też tylko się zamelduję w 3 miejscach, zjem cosik i brykam spać, może podczas spania pójdzie sobie ze mnie to choróbsko...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 09:48

ja, jak wrócę to też tylko się zamelduję w 3 miejscach, zjem cosik i brykam spać, może podczas spania pójdzie sobie ze mnie to choróbsko...
na choróbsko to najlepsza metoda. Ja muszę na godzinkę wyskoczyć na miasto i przy okazji wysłać list polecony. Już mnie cieszy ta kolejka na poczcie. :ico_zly:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 09:52

Już mnie cieszy ta kolejka na poczcie. :ico_zly:
ojjej... współczuję... ja to na pocztą szłam, jak już ostatecznie musiałam... współczuję normalnie, ale dasz radę :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 09:57

hej dziewczynki:D nie zaspaly tylko juz z kogutem wstaly :P ja juz po badaniach:) i zrobilam zakupki i jem pyszne kanapeczki a na miescie pączka zjadlam po badaniach:)

ja wyniki bede miala dzis:) mąż cos nie pisze? pewnie zabiegany... ja pojade zaraz do domu naszykuje wszystko M i znow przyjade do mamy.. potwornie mnie boli ząb a ja uciekam od dentysty:D

jeju ale wam zazdroszke tych fikolkow w brzuchu :( czemu ja tak nie mam wrrrr :ico_zly:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 09:59

potwornie mnie boli ząb a ja uciekam od dentysty:D
oj milutka nieładnie :ico_nienie: jakbyś wcześniej od dentysty nie uciekała, to teraz ząb by nie bolał

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 10:02

gaga22, :-D niee ... ja nigdy nie uciekalam teraz jakos bo mi wlasnie popsula tego zeba dentystka i sama sie przyznala ze nie wie co zle zrobila..... a mialam kanalowo leczony.... nio i teraz dziura duza sie zrobila... ale pojde obiecuje w nastepnym tyg. :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 10:03

ja pojade zaraz do domu naszykuje wszystko M i znow przyjade do mamy.
ja to jak kupiłam soje mieszkanie to jakos mnie do mamy z powrotem nie ciągnęło :-) przez 3 lata to chyba tylko jedną noc u niej spałam (po imprezie jakiejś, bo nie byłam w stanie wsiąść do auta) :-)
potwornie mnie boli ząb a ja uciekam od dentysty:D
pewnie po tym pączku :ico_noniewiem:

ja się zbieram powoli, synuś już wstał, bo słyszę, że wojuje u góry :-) zaraz jeszcze zajrzę :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 10:08

ananke, mnie tez wcale do mamy nie ciagnie ale mąz sie drze ze jak wyjezdza to teraz nie mam prawa sama spac bo nie wiadomo czy nie zaczne rodzic!:D no a ostatnio mialam tak z ta grypa jelitowa jego nie bylo a ja sama w domu zimnmo nie mialam na nic sil tylko sraka i wymioty i potym powiedzial ze sama nei bede spac a on musi wyjezdzac...

co bym nie ugryzla zab daje o sobie znac ...a w next week ide do dent bo do prywaciarza ide tym razem

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 10:12

milutka204, tak od razu to się rodzić nie zaczyna :-) 200 razy zdążysz do wszystkich zadzwonić zanim trzeba będzie do szpitala jechać, no ale wiesz - Twoja decyzja :-)

z zębami nic nie mówię, sama mam uraz do polskich dentystów państwowych i od kilku lat nie chodzimy inaczej niż prywatnie... z Norbertem od samego początku na przegląd i lakowanie od razu prywatnie... a u mnie tak się złożyło, że lekarka widząc, że całą rodzinką do niej uczęszczamy to taniej liczyła :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”