Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

12 lis 2008, 16:58

dzieki dziewczynki za podpowiedzi..ja własnie nie do konca jestem przekonana i bardziej skłaniam sie do zwykłaej wanienki..

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2008, 17:12

ja zmykam
obiadek zjeść bo mąż wrócił
papa

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

12 lis 2008, 20:55

ja radze zwykła i to tą większą wanienkę, bo sa małe i większe, i ten stojak polecam, z olą nie miałam i bardzo mnie kręgosłup bolał podczas kąpieli - to codziennie w końcu sie robi i potem jak maluszek starszy i lubi to troche sie nachylać trzeba bez tego więc teraz kupie sobie. a używałyśmy jej długo, bo bardziej higieniczna mi sie wydawała, dopiero jak chyba niecały roczek miała to w naszej sie kąpać zaczęła.

dzięki za przepis na kurczaczka, spróbuje bo do tej pory taki sobie mi wychodził więc mało robiłam.

Awatar użytkownika
aga29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lis 2008, 20:59

jedwabna ja bede miała chłopczyka( drugi synek :ico_haha_02: ) ale jak zakładałam suwaczek to jeszcze niewiedziała, i tak zostało, i już zostanie bo niechce mi się zmieniać :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 01:06

aga29, ja też miałam różowy, ale zmieniłam na niebieski :-D
a jak będzie miał na imię??
dzięki za przepis na kurczaczka, spróbuje bo do tej pory taki sobie mi wychodził więc mało robiłam.
proszę bardzo , smacznego :-D

a jutro przychodzi do mnie koleżanka z ruskim pierogami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale będę jadła :-D :-D

dobranoc

[ Dodano: 2008-11-13, 00:09 ]
ach zapomniałam mam jeszcze jedno pytanko
pojawiła już wam się na brzuchu taka ciemna kreska??
i czy wyszedł wam już pępek czy dalej jest schowany??

bo jeszcze nie mam tej kreski a pępek jest dalej schowany :-)
i tak się zastanawiam kiedy może się to zmienić??

Awatar użytkownika
aga29
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

13 lis 2008, 07:59

manenka pod długich bojach zdecydowaliśmy z mężem, że będzie David Ignacy. Chociaż może uda mi sie go jeszcze przekonać żeby było odwrotnie :ico_haha_02: .
Kreska na brzuszku powinna wyjść w ciagu miesiąca ja już mam. Co do pępka to może wogóle nie wystawac. u mnie przy pierwszej ciąży cały czas był schowany. :-)

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

13 lis 2008, 11:35

pępek mi już dawno wyszedł, a kreski nie mam. z ola miałam na samym końcu i to łabiutką, ale to chyba od barwnika skóry zależy - im ciemniejsza karnacja tym szybciej chyba jest i wyraźniejsza.

cześć
mam dziś w planach sprzątanko, zmiane poscieli u małej i mycie podłóg itp. na obiad wątróbka drobiowa z cebulką, ziemniaczki i suróweczka.
załamana tym kaszlem jestem - po antybiotyku jest lepiej, znaczna poprawa, nie dusze sie tym, kaszlem, ale nie ustąpił całkowicie.

Aga mi sie baaardzo David podobało, ale mężowi niestety nie, Ignacy też był na naszej liście, ale wybrane już jest Oskar :-)

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 lis 2008, 11:41

czesc
u mnie kreska juz sie pojawiła a pępek niedawno wyszedł, ty chyba masz malenki brzuszek wiec moze jak troche urosnie to wyjdzie :-)

[ Dodano: 2008-11-13, 11:43 ]
czekam na paczke z ostatnią partia ubranek dla dzidzi moze dzisiaj przyjdzie to juz bede miała wszystko i pod koniec miesiąca albo jak sie grudzień zacznie zaczne wielkie pranie robic :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 12:18

u mnie nie pijawiła sie jeszcze kreska a pępuszek mam schowany :-D

ja dzis na badaniach byłam i musiałam mężą do pracy zawieźć bo jego samochód odstawiliśmy do mechanika..wiec pewnie sie troszke zdrzemna bo cos mnie łamie

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 13:16

cześc dziewczyny :-D

u mnie dziś -2st :ico_szoking: przymrozek, ale pogoda śliczna :-D

Jednak każdemu inaczej pojawia sie kreska i wychodzi lub nie wychodzi pępuszek
pytałam się siostry jak ona to miała
to w 1 :ico_ciezarowka: kreska bardzo szybko jej się pojawiła, a pępek w 9 miesiącu wyszedł, a w 1 :ico_ciezarowka: miała mały brzuch

za to w 2 :ico_ciezarowka: jak miała wieeeeeeeeeeelki brzuchol to kreska pojawiła się na sam koniec a pępek w ogóle nie wyszedł

ciekawe od czego to zależy??
David Ignacy.
ślicznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60, obiadek brzmi pysznie :-D
kurczę szkoda, ze jeszcze cię ten kaszel męczy, ale najważniejsze, ze jest juz poprawa
a antybiotyk dalej bierzesz??
czekam na paczke z ostatnią partia ubranek dla dzidzi moze dzisiaj przyjdzie to juz bede miała wszystko i pod koniec miesiąca albo jak sie grudzień zacznie zaczne wielkie pranie robic
moje wszystkie rzeczy w Pl ,albo w kartonach i tez czekam na paczke od koleżanki z ubrankami :-D
ja dzis na badaniach byłam
jakie badania robiłaś??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”