Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:54

Daria może nadgodziny robią :ico_oczko: Ja czekam na tą koszulę z Nexta :-)

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

13 lis 2008, 21:55

KUlka, sąsiadów pies, a właściwe ich córki. Kobieta pojechała na pólroczne stypendium gdzieś i podrzuciła swoim rodzicom psa - Alaskana. Ludzie są już koło osiemdziesiątki więc nie bardzo dają sobie rade z wyprowadzaniem go. Rano idą na spacer, ale wieczorem psa roznosi już energia i chce pobiegać, więc go bierzemy i wyprowadzamy. Ja biegam, sąsiedzi jeżdżą na rowerach więc łączymy przyjemne z pożytecznym. Na mnie dyżur wypada w czwartki i w weekendy jak jestam we Wrocku. :-)

Zmykam pod prysznic bo cała brudna i spocona jestem. A potem lulu-ać jak to Ala mówi

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 21:56

Kamila,no wlasnie nie wiem...ladniej by bylo ale czy znow wbijac te gwozdzie?niby nie wolno.....no zobaczymy juz i tak dzis A. te miarke zawiesil na gwozdku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:56

No to super i :ico_brawa_01: za udany zakup :ico_oczko:

Nasza nowitka kurtka zimowa, czapa szalik i butki czekają na swoją kolej :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:57

:ico_haha_01: no to fajnie tam u Was, jak nawet wieczorem paczki noszą...
Glizdunia widzę, że Mayci się w ikea spodobało łóżeczko :-D Pokoik nabiera kształtów...malusi on, no i na razie faktycznie trochę chłodny...ale tak samo było u Hani. DOpiero jak przyszły dodatki i jej graty to zaczął tętnić życiem. Ja wiem, że jak Ty zaczniesz działać, to nie będzie można oczu oderwać. Kochana, a Ty może znów poszukaj tam pracy...kobieto, ale byście mieli wypas po godzinach...cholercia, super!!! ale cena na prawdę niezła...
Lady ja mam niekapek z aventu, kiedyś też próbowałam z nuby i powiem tak...jeśli się go przechyli czy odwróci do góry dnem to spoko...ale przy pukaniu nim w podłogę...ulegnie. I to nawet najlepszy niekapek...więc na nasze dzieci nie ma siły :-D

no, tak jak myślałam reszta o ubieraniu...więc nie mieszam się w to...

Hania cicho na razie...chata wolna...a mąż znudzony siedzi... :ico_noniewiem:
idę pooglądać Karolka...
i mam wyrzuty sumienia, że sama Hani na youtuba nie wrzucałam dawno...

zmykam

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 21:58

No właśnie ... tak to jest jak się wynajmuje ...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 21:59

ej o ale powaznie tak sie wystraszylam ze jeszcze serducho mi wali jak dzwon...no ale ciesze sie niezmiernie!!!bo naprawde mi sie zakup udal :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:00

i ja w przerwie..wcinam resztke tosta i czytam..

ewcik normalnie teraz mam konkret załamke..nie mow ze ta guma od spodu smoczka ma tam przylegac?? :ico_noniewiem: ku..ale ze mnie jednak konkret blondyna, ja scigłam te gumy, bo myslałam ze z nimi nic nie poleci :ico_puknij: :ico_wstydzioch: no masakra :ico_wstydzioch:

glizdunia ja sie tez strasznie ciesze ze nic ci jednak nie dolega, ciekawe czy jak juz wiesz ze przynajmniej w tym nadbrzuszu i nerkach nic nie ma to bedzies zodczuwac nadal te bole :ico_noniewiem: a w pokoiku Majci ładnie sie robi, ale jak dla mnie biel odpada, faktycznie zielone czy czerwone dodatki ozywia ten pokoik, a swoja droga jest taki maciupenki ze :ico_szoking:

zbora mi sie podoba twoja bezposredniosc! :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 lis 2008, 22:01

Zborra,no juz mi przez mysl przeszlo zeby znow tam za praca sie rozejrzec ale z drugiej strony...tu mi dobrze,blisko bez dojazdow....a moze nas czasem Ci znajomi zabora jak bedziemy grzeczni :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 22:03

:ico_brawa_01: Glizdunia!!! na prawdę u Was można cacka kupić...jak oglądam ebay to aż mi serce ściska...u nas często kupić można używane a jeszcze drogo..choć zdarzają się i perełki...

No, Karol jest debeściak!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielkiego buziaka proszę przekazać mamo Sikorko!!! wspaniale gada! a wiesz, u nas to samo...Hania czasem tak opowada i wierszyk ze mną mówi, a jak J nagrywa to ta robi z nas wariatów :ico_haha_01:

to ja zmykam na allegro na chwilę...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”