Hej!
u nas też mglisto i zimno...ale spacer zaliczony mamy i obszczekane wszystkie psy w okolicy

Hania zjadła pół banana, obiadem pogardziła po 3łyżkach...już ze złości chciałam ją na głodniaka położyć,ale miała chęć na mleczko więc wypiła i milczy już...
Anza no wiesz, ja też chcę spodnie za 40 co wyglądają jak za 200

super! no kochana, dziś się zepnij i pokaż nam foteczki. A za chodzenie bez rajtek

ja się zmarźlak zrobiłam i zimą koniecznie...już teraz mi chłodno w samych spodniach...brrrrrrrrrr......
Kamizela nie zniechęcaj się...na pewno coś kupisz...ale niestety te nasze sklepy...mnie zaraz

jak oni mają jedną parę np...no przecież nie wszyscy ludzie noszą ten sam rozmiar nie? i brawo dla Wiktora! nie wiedziałaś, że on mądry? oj mamuś... A na misz masz z brukselką to smaczka mi narobiłaś...mniam!
Glizdunia no to mała uparciuszka! taka śliczna kurteczka...to Ty się w nią ubierz i pokaż
Sikorka 
teraz Karolek będzie się ślicznie umiał przedstawić swojej lasce
Ewcik to Ala nie spała? czy zła wstała z drzemki?
Sylwestrem się na razie nie podniecam...w sumie to nawet trochę mi już przeszła na niego ochota...ale może będzie ok.
Kamizela...lepiej nie pytaj co się u nas wczoraj działo...

tragedia normalnie.........efekt taki, że znów mam mega doła...i postanowiłam spać na materacu...super?
idę poszperać na allegro...postanowiłam, że skoro nie stać mnie na nexta to się nim zainspiruję i szukam podobnych zestawień kolorystycznych na allegro
[ Dodano: 2008-11-14, 11:38 ]
Glizdunia super!!!!!!!!!!! świetnie wyglądacie i widać, że zabawa była przednia!
Doris no tak...męża masz, to zajął czały nasz czas