Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 17:41

ejustysia, przejdzie mu to! moj tez chcial chlopa i co :P zadowolony z naszej pchelki:) ale wiesz jacy są mezczyzni... wlasnie nie liczy sie plec jak bedzie dziewczynka to co nie bedzie jejkochal....ee przesadza to sie nazywa okres meski lub andropauza:D

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

14 lis 2008, 18:21

Jasne, nie ma co się przejmować u Nas też ciągle było Filip Filip... A dla mnie najważniejsze aby dzidzia zdrowa była .
Faceci gdyby przeżywali ciąże jej piekne chwile i te pełne lęku o maleńkie cudo co rośnie Ci w brzuchu za które oddałabyś wszystko i poświęciła całą siebie zrozumieliby że płeć jest na atnim miejscu.

Faceci czasem zachowują się jak egiści.
Mój tez mnie czasem wnerwia :ico_zly:

A to maleństwo kocha nas już miłością czystą bezinteresowną przecież :ico_ciezarowka:

[ Dodano: 2008-11-14, 17:25 ]
Już bym Sobie chętnie moje maleństwo przytuliła :-D

Mój kolega też chciał TYLKO syna teraz ma paromiesięczna córeczke na której punkcie zwariował do reszty i pędzi do niej codziennie po pracy :ico_ciezarowka:
Chłopy to sami nie wiedzą czego chcą tak naprawde :-D

[ Dodano: 2008-11-14, 17:27 ]
Aha MILUTKA - chyba mi się zaczeło to ssanie co Tobie jaka głodna co chwile jestem , na kolacje potrafie zjeść 4 kromki kolorowe, do tej pory więcej niż 2 nie dałam rady zmieścić :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
kasia0308
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 lis 2008, 19:37

Ejustysia nie denerwuj sie :ico_pocieszyciel: nie ma czym
moj maz ma juz dwojke dzieci i syna i corke a i tak chcial syna nigdy sie do tego nie przyznal w prost ale zawsze mowil o dzidzi Justus nie wymyslil roboczego jak to Dora nazwala imienia dla dziewczynki
a bedzie maial druga corcie chyba :-D
ale powiem wam szczerze ze (przynajmniej Adam) wiecej wymaga od Patrycji ( jeso corka) ona ma 11 lat a syn 14 i wydaje mi sie ze lepszy kontakt i lepiej dogaduje sie z synem ale moze to kwestia charakteru dzieci bo Konrad Syn) jest taki nie wiem jak to opisac ...
ale ja zawsze uwazalam ze chlopcy sa tacy bardziej milusinscy a dziewczynki to takie indywidualistki nie przylepy

[ Dodano: 2008-11-14, 18:40 ]
ja na poczatku ciazy chcialam chlopaka , a teraz uwazam ze plec nie jest wazna ! wazne zeby Dzidzia byla zdrowa :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

14 lis 2008, 19:58

ejustysia nie martw się teraz tak mówi a jak sie okaże dziewczynka to zobaczysz że na jej punkcie oszaleje.Ja się zastanawiam jak maż zareaguje jak się okaże że jednak mój synek to córcia :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 20:11

Dora, e kochana dopiero po malu sie rozkrecasz:D:D ja jak mi cos posmakuje to potrafie zjesc 6 kromek :ico_smiechbig: a tak serio to ciagle musze miec cos w buzi i przezuwac ..... ale wierze ze zrzuce te nogi baleroniki :D

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

14 lis 2008, 20:22

dziewczyny a co sądzicie o szkole rodzenia.Ja właśnie się zastanawiam zeby iśc na taką szkołę

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 20:29

Agnieszka, podobno nie ma sensu jesli nie ma sie na to czasu z mezem... tzn kobieta ma ale tam z mezem przewaznie sie chodzi...a i tak polozna wszystko ci powie przed samym porodem:D tylko ze w skrocie... dziewcyzny mowia te co chodzily ze stresu i tych skurczy pozapominaly co uczyli ich w szkole rodzenia i meczyly sie .... a olozna i tak mowila co maja robic

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

14 lis 2008, 20:39

tylko znajoma mówiła o tym że tam tez dużo uczą o problemach z karmieniem i ogólnie o pielęgnacji niemowlęcia

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 lis 2008, 20:41

Agnieszka, jak chcesz to idz:) nie bedziesz sie nudzic... ja tam ksiazke poczytam a szczerze? wszystko wyjdzie w drodze... przeciez nie puszcza cie ze szpitala do domu na czystko tylko od nowa beda ci walkowac to:D a ja sporo wiem z ksiazek wlasnie i jakis taki instynkt w sobie czuje na serio! mi mama duzo pomoze.... u ciebie z tym gorzej bo niemasz rodzicow:(

asika82
4000 - letni staruszek

14 lis 2008, 20:47

Adka a jednak Lenka !!!
Moje gratulację :ico_buziaczki_big: Powiedz jak Ci z tym,ze jednak dziewczynka? Ja byłam bardzo zła jak Antek pokazał siusiaka, oboje na córcie liczyliśmy a tu taka niespodzianka. Póżniej miałam wyrzuty sumienia ,że tak przyjęłam wieści o chłopcu. Tak na prawde to nie ważne co będzie ważne,że zdrowo się rozwija.
Pochopne Twoje zakupy dla Adasia się okazały. :ico_oczko:

Co do szkoły rodzenia to ja nie chodziłam bo i tak musiałabym sama. Poza tym dużo jest o niemowlaku i zwiedzanie szpitali a to mi całkowicie nie było potrzebne bo miałam małą bratanice w domu i byłam przy porodzie koleżanki więc wiedziałam co i jak.
Szczerze myślę,że to nie potrzebnie wydane pieniadze bo połozna i tak wszystko mówi co robić. Zaleta zapoznanie się z pielęgnacją noworodka jesli przyszła mama jest zielona w tych sprawach :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”