Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

16 lis 2008, 01:59

heeeeej
śpicie???? :-D

noooo doooobra

to dobrej nocki :-D

poczytałam chociaż :))

:*

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 10:03

Hej Wiktor dostał jeszcze o 2.30 5 ml Nurofenu, spaliśmy do 8.

Teraz nie ma gorączki ale muszę go obserwować, zjadł kaszkę i wypił soczek. Nie da sobie zajrzeć do buzi więc nie wiem czy to te nieszczęsne zęby :ico_noniewiem:

Zajrzę później.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 10:49

Hej!
Anza no widzisz, Ty siadasz...my wstajemy...
Kamizela no to oby było dziś lepiej!

u nas nocka spokojna...ale za to od rana już :ico_zly: Bo J mnie wkurza...zawsze to samo!!! przed wyjazdem się pyta, czy mam listę co chcemy kupić...bo "wiesz jaka jest nasza sytuacja finansowa" :ico_zly: no kur...wiem! tylko czemy o tym gada 10minut przed wyjazdem? cały tydzień miał, to musi mi zjebać humor już na starcie...odechciało mi się od razu wszystkiego! Co za człowiek...ja od razu mam poczucie, że to moja wina...bo 3miesiąc nie mam zarobków... :ico_placzek:
ale jak go od wiosny błagam prawie, żeby pogadał z kumplami i by do kogoś pojechał na miesiąc do pracy za granicę to nie...wielki kur...pan! to co? ja mam pojechać czy jak? nonono z niego!!! przecież wie, że inaczej się nie da...czemu on mnie nie słucha nigdy? a potem ja mam się czuć winna....wiecie jakie to straszne uczucie?

idę, nie psuję tu humoru od rana...buziaki!

Awatar użytkownika
anza

16 lis 2008, 12:29

zborra, :ico_pocieszyciel: wiem jak to jest jak z kasą krucho ale jak jeszcze masz z tego powodu poczucie winy to beznadzieja - czasami mnie ten Twój też :ico_zly: :ico_oczko: Karola to nie jest Twoja wina! podjęliście przecież wspólnie decyzję o własnej firmie, nie? ja trzymam kciuki żeby Ci się interes rozkręcił i będziesz mężowi kieszonkowe dawać :-D ....albo nie jak nie zasłuży :-D
:ico_oczko:

kamizela kurcze co tam z małym się dzieje?? niedobrze, ale może to tylko zęby jednak?

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 12:35

A jednak Wiktor dostał temperatury 38.9 - podałam mu czopek, a po pół godzinie 5 ml Nurofenu. Teraz mu spadła bo jest 36.7 ... A może teraz to ta trzydniówka :ico_noniewiem: Chyba czeka mnie jutro wizyta u lekarza.

Awatar użytkownika
anza

16 lis 2008, 12:35

a wiecie co ? :) może od przyszłego tygodnia będę tutaj częściej bo będę miała drugi komputerek w domu :ico_brawa_01: bo teraz to się z R przepychamy do jednego [on ma pracę na komp i ja też i jeszcze Was więc wciąż mi mało ]

no i wczoraj kupiłam pierwszy raz dla Igi ciuszka na allegro :ico_sorki: hahah
kurteczkę z nexta http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=478594506

[ Dodano: 2008-11-16, 11:37 ]
kamizela, a on nie miał jeszcze 3-dniówki? bo to tylko raz się przechodzi; ucałuj go od cioci - biedaka :-) ale czuje się źle czy nie ma innych objawów?

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

16 lis 2008, 12:40

hej,
mat śpi, mąż wrócił ze zdjęć do detektywów, ja mam chwilę dla siebie, wczoraj byłam na zakupach dla siebie tym razem kupiłam 2 pary butów, kurtkę, do tego chustkę, pasek i wieczorkiem udałam się na bankiet firmowy, było fajnie, trochę potańczyłam, T zostawiłam w domu :-D wyluzowałam się i jak to mówi szwagier odchamiłam :-D .

praca całkiem ok, trochę jazdy, ale już niedługo się to zmieni i będę w domu zostanie mi tylko papierowa robota, we wtorek mam wolne :-D jutro znów w trasę, Oświęcim, Chrzanow, Trzebinia.... w domu pewnie będę około 21... mam 2 spotkania, ostatnie o 18 więc zobaczy się ..., niestety w związku z tą całą pracą muszę mieć dość duży zapas koszul, bluzek itp... muszą skoczyć gdzieś do lumpeksiku i coś wyszperać...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2008, 12:51

Witam w niedzielne południe :-D

kamizela, :ico_olaboga: no co temu Wiktorkowi :ico_olaboga:

O Sikor wrócił z ryb, więc uciekam narazie.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 14:01

Wiktor teraz gania i bawi się z babcią, gardło go nie boli bo je normalnie ... Nie mam pojęcia co to jest ...

Wystawiłam właśnie na Allegro kilka ubranek po małym - bezrękawnik, katanę dżinsową, bluzę i kurteczkę - jak sprzedam to za pieniądzę kupię mu coś fajnego :ico_haha_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 14:17

helo
ja po pracy, pogoda u nas całkiem sie spieprzyła..zaraz biore sie za ustawy dopoki Milka spi, małz gotuje obiad..zyc nie umierac :ico_haha_01:

zbora wspołczuje kiepskiego nastroju od rana, ja tez jak mamy prawktycznie tylko jedna wypłate nie lubie jezdzic na zakupy :ico_noniewiem: a Hanuta jest swietnym Szeryfem :ico_brawa_01: wogole jakos tak sie zmieniła od ost razu jak ja widzielismy, czy mi sie tylko wydaje :ico_wstydzioch:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”