Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 14:29

witam sie dzis....A. gotuje obiad wiec mam chwilke na necik...

Kate,fajnie ze cos sobie kupilas i sie odhamilas...chyba dlugo na to czekalas nie?
Sikorko,swieze rybki? :-D
Zborra,no czesto przed i w trakcie wyjazdow zakupowych u nas dochodzi do spiec...dzis np. bylismy na Car bootsie...i A. musial niesc Maye bo sie darla no i wiadomo od razy sprzeczka gotowa...u nas nie chodzi o kase a o to ze nigdzie nie mozemy isc,nic zobaczyc...a ja to juz wogole nawet jak jestem w sklepie to nie moge sobie pozwolic na 10min. tylko dla siebie...wiec nawet targ na dworze byl kijowy w takim ukladzie...A. zaraz wkurzony i mardzi bardziej niz Maya.... :ico_noniewiem:

kupilam Mayci do uciszenia jej 1 postac do Arki noego i glupia moglam zobaczyc czy nie maja wiecej tych ludzikow :ico_puknij: no ale A. juz buczal wiec czasu nie bylo by w tym koszu poszperac....i ma nowa ksiazeczke o Nodim.....no a glownie pojechalismy po gry na Play Station dla mojego brata bo tu uzywanych 5 gier kupilam za 5f...mama chciala zebym jej kupila to bedzie miala na Mikolajki :ico_oczko: byl duuuuzy targ...mnowtwo pierdol ,chcialam sobie jakas torebke zobaczyc ale nie moglam :ico_noniewiem:

Kamila,ja bym zabki obstawiala...bo one tak czasami etapami daja o sobie znac...a moze kupy luzniejsze robi? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-16, 13:31 ]
Anza,super ze bedziesz czesciej..oby oby... :ico_oczko: :ico_sorki: i gratuluje pierwszego zakupu allegrowego...tak to sie wlasnie zaczyna niewinnie... :ico_haha_01: :ico_oczko:

Lady,tez A. dzis obiad robi?moj A. ma ostatnio jakas wene bo robi od kilku dni :ico_szoking: :ico_haha_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 14:59

ale wy skrobiecie...

no dobra to teraz napisze cos wiecej o nas :-D

Kinia dostała od cioci buciki na zime :ico_haha_01: takie fajniusie różowe, a dzisiaj kupilam jej takie typowe śniegowce na snieg :)
od kumpeli dostalam kombinezon na zime dla mlodej :)

jesli chodzi o lozeczko to postanowilismy kupic jej kanape do kompletu do fotelika :-D http://www.allegro.pl/item476337423_roz ... 150cm.html zielone kaczuszki

chcialam sobie kupic kozaki ale nie bylo fajnych, a jak juz byly fajne to ponad 300zl :ico_szoking: nie dam tyle za buty

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 15:23

Doris,no to mowisz ze fartem ubralas cala Kinge na zime? :-) pochwal sie zdobyczami :ico_sorki:
a na tej kanapie da sie spac normalnie? :ico_noniewiem: nie odlezy sie czybko?ale pewnie tak samo ja fotel,a on sie dobrze sprawuje?no i komplet bedzie.....a to juz tak na caly czas bedzie do spania czy do wyjazdu do Wawy a tam juz jakies lozko jej kupicie? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2008, 15:35

A my wróciliśmy ze spaceru:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Karol jeszcze śpi, bo się nieźle na maszerował.

A Wam to dobrze, ja tam musiałam obiad ugotować sama, oj muszę ścignąć tego mojego Sikora, niech no trochę w tej kuchni porządzi.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 15:44

Sikorko,jaki doroslaczek z Karolka!!!taki powazny i spokojny wyglada ale on chyba jest tak bardzo zrownowazony co? :-D :ico_brawa_01: ogolnie to ladne fotki cyknelas...no ale widac ze model pozowal jek trzeba :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2008, 15:52

GLIZDUNIA, czy Karol jest zrównoważony??No nie wiem sama, ma takie momenty, kiedy pokazuje swoje fochy, no chyba jak każde dziecko, ale jest raczej spokojny, bardzo ciekawski, wszystko go interesuje, każdy listek, kamyczek, patyk, woda itp. Napewno nie jest prędki, na dworzu nie biega, tylko wolno chodzi i najczęściej za rączkę. Ale nad wodą to się boję, bo mam wrażenie, że chciałby skoczyć i zrobić plum jak kamyczek, który wrzuca :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 16:06

Daria kupy Wiktor robi normalne, a dzis na przykład jeszcze w ogóle nie zrobił, tylko sika na potęgę bo daję mu dużo picia.

Karola odnośnie zakupów to mojego D. zawsze interesują konkrety, mówię mu, że chciałabym coś tam kupić, a on od razu pyta z uśmiechem "ile" ? :ico_haha_01: Generalnie zawsze przed zakupami robię listę, a jeśli coś nam wpadnie w oko podczas zakupów to kupujemy.

anza gratuluję zakupów na Allegro ale uważaj bo to uzależnia :ico_oczko: Ja non stop obczajam aukcje i tylko kombinuję co by tu kupić :ico_olaboga: :ico_oczko:

doris tobie też gratuluję zakupów :ico_brawa_01: a ta kanapa to jest taka do spania ? Mnie się wydaje, że łóżeczko dla dziecka powinno mieć odpowiedni materacyk. Ta kanapa jakoś mi się nie widzi ... chyba, że do zabawy.

I :ico_brawa_01: dla spacerującego Karolka :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 16:23

ja wiem ze ta kanapa nie ma super materacyka ale jest on taki jak w fotelu i generalnie żadnych odkształceń nie ma. Myślimy o kupnie tej kanapy ze względu na te akrobatyczne sztuki Kingi - dzisiaj znowu zadzierała nogę :ico_olaboga: i chciala wychodzic z łózeczka. a normalne łóżeczka są wysoko od ziemi, a na takim to bym sie bala położyć moją małą wiercipiętkę spać :ico_olaboga:

sikorka śliczny ten twój synek

a ja poprzytakałam się z A. :ico_zly:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 16:26

doris o co poszło ?

Matko jedyna a ja znowu licytuję :ico_olaboga: Tym razem dwie bluzki H&M za 8 zł :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-16, 15:29 ]
doris a nie myślałaś o tego typu łóżeczkach ? Mają te barierki to mała nie powinna spaść :ico_noniewiem: no i posłuży na kilka lat.

http://allegro.pl/item473756017_dostepn ... _elmo.html

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 16:32

kamizela wiesz co chyba po prostu za długo już był w domu... tydzień urlopu i nonono zrobił... mieliśmy iść do piwnicy przygotowac kartony ktore zabieramy do warszawy - mamy tam garnki, mikser i robota kuchennego i jeszcze troche innych pierdul... i one są w róznych kartonach i chciałam abyśmy zrobili z tym porządek, zeby wiedziec co gdzie i jak... mial isc do fryzjera bo wyglada juz jak malpa i tez nie mial czasu... ja staram się aby kinga miała swój plan dnia, stosuje swoje sposoby wychowawcze, a on robi wszystko na odwrót...:( i na nic moje proszenie, mówienie... ja coś wyćwicze z Kingą, a on to wszystko spiedzieli... :ico_zly:

[ Dodano: 2008-11-16, 15:35 ]
kamizela, nie mój gust to łóżeczko co pokazałaś i te barierki to pikuś dla młodej - ona lata po całym łóżeczku w zdłuż i wszerz. więc jak by się przekrecila na koniec łóżka i spadła to wysokość dalej za duża...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”