kolejna noc nie przespana co godzine sie budze na siku i czuje takie parcie na pecherz ze szok..w. dzien tak nie ma... az cale krocze mnie boli jak spie a to czy na plecach a to czy na boku... chyba zaczynaja sie nie przespane nocki no i oczywiscie malenstwo szaleje
jakie plany na dzis??? ja wlasnie sie wykompalam w wannie:) i czekam az glowka wysuszy sie znow tradzik jest... podmaluje sie i pojade gdzies ... bo nie chce mi sie w domu siedziec a kiedy popiore reszte rzeczy to sama nie wiem ehh
noo, u Ciebie gorzej bo masz świeżą gotówkę - ja to jeszcze pamiętam, że oczyściłam konto prawie całe swoje i muszę się pilnować, żeby na minus nie wskoczyć, bo oni tu cenią sobie takie przekroczenia bardzo....
witajcie , ja też już wstałam, zrobiłam śniadanko i jem, u nas dziś -1, także z domu się nie ruszam. gaga, no to możesz szaleć, ja muszę czekać do następnego miesiąca na przypływ gotówki milutka, współczuję nieprzespanej nocki, ja to wczoraj poszłam wcześniej spać, mąż ma w tym tygodniu nocki, także mam cały tapczan dla siebie
milutka, ja też nie lubię sama spać, ale nie raz mi to potrzebne,bo nikt mi nie chrapie i mam więcej miejsca
mój mały w nocy i dziś rano spokojny, tylko nad ranem miał czkawkę, teraz tylko się poprzekręcał i cisza
Mój mały wczoraj wieczorem poszalał, o 4.30 mnie obudził, bo znowu się trochę pokręcił, ale za chwile sie uspokoił. A teraz tak regularnie co godzinę się wierci mam nadzieję, że po urodzeniu dłużej będzie spał niż godzinę na raz
[ Dodano: 2008-11-18, 09:24 ]
Ja na razie siku nie wstaję, śpię całą noc, tylko czasami mały mnie obudzi, ale najczęściej zaraz zasypiam z powrotem.