Awatar użytkownika
mika85
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 lis 2008, 19:59

uuuffffff Rysio śpi:)
zaproszenia zatwierdzone!
marudzi i buczy
osz te zeby :ico_zly:
Rysio w nocy ostatnio tez nie spokojnie spi pozatym slina jak z kranu leci wiec zabki nastepne tuz tuz

[ Dodano: 2008-11-19, 19:07 ]

Bianka dzis usiadła SAMA pierwszy raz, czyli sukces :ico_brawa_01:
.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Rysio też siada. jak pierwszy raz usiadl to zaczelam brawo bic i tak za każdym razem na poczatku... teraz sobie raczkuje i co chwile siada i sam sobie brawo bije (a wlasciwie to cos w stylu brawo bo robi to cudacznie :ico_haha_01: )
Rysio siada z pozycji raczkujacej

[ Dodano: 2008-11-19, 19:26 ]
o matko jakie ja błędy strzelam :ico_wstydzioch: jak to pozniej czytam to pod
ziemie sie zapasc tylko :ico_puknij:

Awatar użytkownika
AniaZaba
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 lis 2008, 21:05

Dona, witaj kochana, dzisiaj o Tobie myślałam. Zrobiliście chrzciny jednak u siebie - :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moje zdanie znasz - skromnie ale bez udziału teściowej :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-19, 20:10 ]
Dla Bianki :ico_brawa_01: za siedzenie
Rysio w nocy ostatnio tez nie spokojnie spi pozatym slina jak z kranu leci wiec zabki nastepne tuz tuz
u nas też ostatnie nocki bardzo niespokojne, ale Zuzia wcale się nie ślini :ico_noniewiem:
ten mój mały dzis jakiegoś diabła ma w sobie
pamiętacie takie hasło: CHWILO TRWAJ!! :ico_oczko:
Każda chwila teraz jest taka cenna i niepowtarzalna, co dzień, nawet co godzinę nasze dzieci zdobywają nowe umiejętności.

kamila_torun
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 lis 2008, 21:30

asiab, to masz czas na nauke????????????????? zazdroszcze! ja nie mam na nic czasu :ico_zly: :ico_placzek: moj wariatek szaleje calymi dniami. nie mam juz sil :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Sylwia.O., moj tez zaczyna wyciagac ubrania z szafek. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: masakra

mam taki burdel w domu ze az szok, moj maz bedzie sie z nowu plul ze syf w domu a ja juz nie mam sil :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: przechodze chyba jesienna depresje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Sylwia.O., te buciki to chyba sa i wygodne i leciutkie co?

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 21:31

dziewcyzny, chyba bedziemy musialy gumki na szafki nakladac :-)

kamila_torun, badz dzielna... :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
mika85

19 lis 2008, 21:36

mam taki burdel w domu ze az szok, moj maz bedzie sie z nowu plul ze syf w domu a ja juz nie mam sil
ja miewam to samo :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 21:37

ja tez :-D :-D :-D

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 22:14

teraz z tym zaglądaniem na forum było kiepsko, miałam gosci, no a teraz na weekend ja wyjezdzam -az do Sieradza! Mam dosc podrózy,ale jedziemy do znajomych w odwiedzinki i jednoczesnie bedziemy załatwiac interesy :ico_oczko: -kupujemy od nich armaturę do łazienki i grzejniki, zawsze to troche taniej

Bianka siada ,ale rzadko, najpierw lezy na pleckach, potem jakos tak sie podpiera i siada

Mała po kapieli tez jakas becząca była, dopiero jak wzięłam ją na ręce, to zobaczyłam,ze z buzi wypłynęła taka maź,to pewnie od tego katarku, zlazi nizej i dziecko nie moze sobie poradzic z takim sluzem.Potem ją połozyłam i juz była spokojniejsza. Teraz spi.A ja zrobiłam rolady z wafli z ziemniaczano-pieczarkowym farszem. Zobaczymy,czy dobre, jak ostygnie, to ocenię.No i chciałam zrobic nalesniki ze szpinakiem, ale ów szpinak z tesco jest do d... :ico_zly: , sama woda, do niczego się nie nadaje, jednak najlepszy jest jakis firmowy...

asika82
4000 - letni staruszek

19 lis 2008, 23:02

W Biedronce sa fajne samochody Wadera, takie duże z pół metra długosci za 40 zł. My kupimy i będzie na roczek jak znalazł bo sa super. :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-11-19, 22:03 ]
acha oczywiście gwiazdki dzieciom rozdałam :-)

Dostałam dzisiaj pierwszą @ :ico_zly: . Skończyły się dobre czasy

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 09:43

asiab, to masz czas na nauke?????????????????
ucze sie wieczorem jak już Franco śpi ale wtedy nie mam czasu dla Was a sił też brak poucze sie godz i padam :ico_zly: ja wieczorem to nigdy nie umiałam sie uczyc zawsze sie uczyło mi najlepiej w godz 16-18 a teraz jak jest francuś to nie da rady .

Wiecie co on robi siedzi obok mnie łapie sie za moje ubranie i wstaje i tak sobie przy mnie stoi, ciągnie za włosy i sie ciągle wtula w cycusie. A jak pyskuje :ico_szoking: tak po swojemu tysiac róźnych głosek na raz az sie pluje przy tym i takiego nerwa pokazuje :ico_haha_01: ( ale sie z męzem uśmialiśmy )

Nocka pobudki co godzine :ico_zly: ehhhh. :ico_spanko:
Biedronce sa fajne samochody Wadera, takie duże z pół metra długosci za 40 zł. My kupimy i będzie na roczek jak znalazł bo sa super.
własnie widziałam wczoraj i zapomniałam napisac , uwazam ze pożadne jak za ta cene i dobra marka.

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 09:57

Asika, ja tez dostalam, jak maly koncyzl 8 miesiecy, kilka dni wczesniej :-) laba skonczona :-) ale mialam lagodny, trwal tydzien, ale bez zadnych krwotoków :-) na szczescie, bo tego sie obawialam

ciekawe jak Marcys... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Nocka pobudki co godzine :ico_zly: ehhhh. :ico_spanko:
moj tez byl w nocy ciężki...
Wiecie co on robi siedzi obok mnie łapie sie za moje ubranie i wstaje i tak sobie przy mnie stoi, ciągnie za włosy i sie ciągle wtula w cycusie. A jak pyskuje :ico_szoking: tak po swojemu tysiac róźnych głosek na raz az sie pluje przy tym i takiego nerwa pokazuje :ico_haha_01: ( ale sie z męzem uśmialiśmy )
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moj tez sie ciagle tuli, byle do mojej skóry :-) no i lubi dawac buzi z otwartym pycholkiem... :-) slodkie to jest...
a co do nerwow i krzyczenia, to moj tez sie wydziera tak po swojemu ale na psa... jak sie zezlosci na nia, to wrzeszcvzy na nia, bez kitu :-) smieję się wtedy do łez... :-)

w ogole w Biedronce sa fajne zabawki i nie tylko od dzisiaj :-) wiem, bo wzielam kilka dni temu ulotkę :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”