Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 22:44

nie kupiłam :-D biore was na przetrzymanie :)

caluje sie oj caluje
GLIZDUNIA, moja ostatnio je tez nieciekawie

rano jak sie budzi to musi dostac mleko bo krzyk jest niesamowity
wypija 170 np kolo 6 a potem kolo 10 dalam jej sniadanie to zjadla plasterek sera zoltego i kawałek papryki (jej nowa milosc kulinarna)
no i potem pol nalesnika i malusienkie jablko
no i na noc 240 kaszki

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 22:45

dumaliśmy też nad tym, co zrobić z tą chrześnicą D. z UK ... Bo dla niej nie mamy prezentu pod choinkę i myslałam o jakimś drobiazgu, żeby wysłać ale jak mi babka na poczcie oznajmiła, że paczka do UK taka do 1 kg kosztuje około 70 zł to szczęka mi opadła :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 22:48

Jagodka,przetrzymanie?hehehe a M. sie nie ekscytuje czy juz wie? :-D
no i pocieszajace jest to ze ktoras panna tez jest na diecie :ico_haha_01:

Kamila,no przesylki niestety tyle kosztuja....z UK do PL tez drogo....cos lekkiego to i owszem mozna przeslacale za wiecej trzeba placic slono :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 22:52

Hej!
no macie dziś dobry dzień na pisanie!
Lady :ico_brawa_01: dla Milenki!!!
Jagódka no fajnie, że było miło! i rób test, czekamy :-D
Sikorko, dziękuję za uśmiechniętego Karolka, uroczy!
Kamizela :ico_noniewiem: no nieładnie zrobił...ale bardziej mnie ten klaps ubódł, niż to słowo...bo ja to sama klnę jak szewc...na J szczególnie i nie raz mu się usłyszy stos obelg...no ale jak on mi tka powie...to też mam nerwa....ale co? jak ja mogę, to on też...
Glizdunia to cieszę się, że A będzie sypiał z Wami, a finansowo pewnie to odczujecie mocno, ale wierzę, że jakoś to opanujecie. Zaplanujecie inne wydatki, ograniczycie może zbędne duperelki itp...dacie radę kochani!

przepraszam, nie pamiętam więcej...
u mnie fizycznie dziś lepiej, pobolało mnie tylko po południu, ale nie tak bardzo...
za to psychicznie jestem skopana...ech, ktoś znów mnie zawiódł i boli mnie serduszko...ale trzeba iść dalej
do tego skasowali mi konto na NK!!! :ico_zly: bez żadnego ostrzeżenia itp!!! straciłam więc moich klientów...którzy przyjęli zaproszenie...cholera, wypiszę się z tego debilnego portalu chyba!!!
piździ u mnie jak smok!!!
a...jedyne co miłe, to moja Nutka...gada jak najęta...citam, citam...i inne te swoje słówka...

Ewcik gratuluję i udanego wieczoru! a do teatru to już chyba nie trzeba tak oficjalnie...minęły te czasy.....................

Sikorka dzięki za sukienkę...i spoko, 92 to akurat rozmiar. Jedną kieckę z Adamsa ma na 2-3latka 98cm i jest ok, więc 92 spoko będzie...idę polukać na allegro...i na YCD...J na tenisie, a ja mam resztę prasowania... :ico_zly:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 22:53

no wlasnie to chyba nie jest warte tej ceny

[ Dodano: 2008-11-19, 21:57 ]
dziewczyny ale ja nie mam testu i nie chce narazie kupowac
kurde ja nie czuje ze jestem w ciazy naprawde

michal jest oczywiscie przekonany ze jestem

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2008, 22:58

Karola a dlaczego skasowali ci konto ? a jeśli chodzi o te klapsy to czuję, że na tym plu będą między nami często kłótnie bo ja ich nie akceptuję :ico_nienie: Chyba, że wypracujemy jakiś system ... że jak D. będzie czuł, że traci cierpliowść to ja przejmę małego i już ... :ico_noniewiem:

Daria, ostatnio była mowa o chłopięcych rajtkach, dziś szukałam u mnie ale cena 19 zł za parę :ico_noniewiem: Popatrzy co wyszukałam na Allegro :ico_oczko:

http://www.allegro.pl/item485522892_yor ... 92_98.html
http://www.allegro.pl/item485521170_yor ... 92_98.html
http://www.allegro.pl/item485519749_yor ... 92_98.html

Któreś na pewno zamówię :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

Jagdoka,roznie to bywa.....moze jeszcze nie czujesz....ale ja tez robilam testy bo zle sie czulam ale nie na ciaze...cos jest w tej naszej intuicji...
Ostatnio zmieniony 19 lis 2008, 23:00 przez GLIZDUNIA, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Oj, to faktycznie dieta chyba u Waszych panienek :ico_haha_01:
moja w sumie mniej je, ale je...dużo :ico_haha_01: co rpawda od długiego czasu nie jada chlebka... :ico_puknij: jada suche a wręcz suszone bułki, a kanapki nie tknie...zje z niej ser czy wędlinkę, a chleb spada na podłogę :ico_haha_01: ale wciąga potem jabłka, banana, zupę, mleko, drugie danie, mleko, biszkopty, kolację i mleko...
za to dziś...dziś ma znów biegunkę...może nie biegunkę, ale robi takie luźne bardzo kupy...i nie wiem, czy znów to na zębiska tak długo będzie trwało czy to też coś z brzuszkiem? choć nie widać, żeby ją coś bolało... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 23:03

Kamila,no faktycznie typowo chlopiece rajstopki i fajne wzory....to obkup sie w PL i zabierz do UK,mamuski padna z zazdrosci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2008, 23:03

No jestem i ja wieczorkiem, nie oglądam YCD, bo Sikor ma mecz, obejrze powtórkę, albo powiecie mi kto odpadł :-D

kamizela, no nie popisał się mężulo, mój wkurza czasami, ale nigdy takich słów od niego nie usłyszałam, a już wiele przeszliśmy. Niby to tylko słowa, ale przykro takie usłyszeć. no niestety facetom trudno wytłumaczyć, że te klapsy tylko pogarszają sytuację.

No a moja wczorajsza sprzeczka poskutkowała dziś, tatuś się wyciszył przed spaniem syncia, ja wytłumaczyłam Karolowi, że tata też idzie spać, pokazałam mu gdzie, jak usypiał i zerwał się żeby lecieć do tatusia, powiedziałam, że tata już śpi i dziecko grzecznie usnęło, a nie wojowało do 21.30.

zborra, no nie ma za co, ja sama bym sobie takich kiecuszek pięknych nakupiła, żebym miała dla kogo. Ja chciałam małemu kupić na allegro koszulę no i zapomniałam o licytacji, spóźniłam się 4 minuty :ico_placzek: a tak mi się podobała z nexta w sam raz by miał na wigilię.
zbora no dobrze, że masz taką Nutkę Kochaną, wszystko inne trzeba olać i już.

No to pobuszuję jeszcze po allegro i zmykam lulu.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”