Hej!
no macie dziś dobry dzień na pisanie!
Lady 
dla Milenki!!!
Jagódka no fajnie, że było miło! i rób test, czekamy
Sikorko, dziękuję za uśmiechniętego Karolka, uroczy!
Kamizela 
no nieładnie zrobił...ale bardziej mnie ten klaps ubódł, niż to słowo...bo ja to sama klnę jak szewc...na J szczególnie i nie raz mu się usłyszy stos obelg...no ale jak on mi tka powie...to też mam nerwa....ale co? jak ja mogę, to on też...
Glizdunia to cieszę się, że A będzie sypiał z Wami, a finansowo pewnie to odczujecie mocno, ale wierzę, że jakoś to opanujecie. Zaplanujecie inne wydatki, ograniczycie może zbędne duperelki itp...dacie radę kochani!
przepraszam, nie pamiętam więcej...
u mnie fizycznie dziś lepiej, pobolało mnie tylko po południu, ale nie tak bardzo...
za to psychicznie jestem skopana...ech, ktoś znów mnie zawiódł i boli mnie serduszko...ale trzeba iść dalej
do tego skasowali mi konto na NK!!!

bez żadnego ostrzeżenia itp!!! straciłam więc moich klientów...którzy przyjęli zaproszenie...cholera, wypiszę się z tego debilnego portalu chyba!!!
piździ u mnie jak smok!!!
a...jedyne co miłe, to moja Nutka...gada jak najęta...citam, citam...i inne te swoje słówka...
Ewcik gratuluję i udanego wieczoru! a do teatru to już chyba nie trzeba tak oficjalnie...minęły te czasy.....................
Sikorka dzięki za sukienkę...i spoko, 92 to akurat rozmiar. Jedną kieckę z Adamsa ma na 2-3latka 98cm i jest ok, więc 92 spoko będzie...idę polukać na allegro...i na YCD...J na tenisie, a ja mam resztę prasowania...