lucy23 pisze:Fittney przeciez Twoj synek to juz dorosly czlowiek prawie super ,ze napisalas,a jak z mezem sie uklada? chyba lepiej,co? widze druga dzidzia w drodze,gratulacje
Gosiawlasnie doczytalam o tych wizach,fajnie...w Kanadzie tez jest fajnie szkoda,ze to tylko wizy turystyczne
z mężem?lepiej nie pytaj,nie chce o tym rozmawiać...ale za gratulacje dziekuje
właśnie jestem po wizycie,własnie mąż z domu wyszedł a ja hyc na chwilkę się pochwalić :lol: :lol:
pokazuję mojego Kropka ma już 6,6 cm więc urósł 1 cm w ciągu tygodnia heheh
zdjęcie średnie bo tym razem kręcił się jak szalony :lol: ale przezierność karkowa 1,3 czyli ok,ufff...
[ Dodano: 2008-03-11, 19:46 ]
pieknie to ujęłas buziak dla 8-miesięczniakamadziorka hihi pisze:
fittney super ze wreszcie wpadlas.. ale Adi urosl. nie do poznania
ja wpadlam na sekunde bo idziemy jesc z lelkiem obiadek
stawiamy z okazji ukoncoznych 8 miesieczkow
[ Dodano: 2008-03-11, 19:49 ]
DELFINA pisze:FITNEY nareszcie!!!! Mam ochote Ci ale bo Ty w ciazy jestes i mi myszy wszystko ... zjedza Tak sie ciesze, ze sie odezwalas, myslalam o Tobie, wysylalam wiadomosci na maila i nic az tu prosze. Gratuluje ciazy odwazna jestes!!! Ja tez bym chciala ale boje sie, jeszcze tu sama z dwojgiem dzieci szok!!! Ale w Polsce to co innego, masz rodzine i juz wsparcie. JESZCZE RAZ GRATULUJE!!!!
.
dziękuję ale jak pisałam to było nieplanowane zresztą wiesz jaka u mnie sytuacja nie wiem czy to był dobry pomysł czas pokaże