GLIZDUNIA, ludzi była prawie cała widownia, a bilety wcale nie tanie bo po 32zl. W konkursach raczej nie biorę udziału. Słucham wrocławskiego radio traffic i tam czasami rozdają wejściówki. Na festiwal famityPro wysłałam smsa i dostałam wejściówkę a wczoraj do teatru napisałam do nich na gg i też dostałam. Słucham dalej a nóż że znów coś się dostanie :D
ladybird23, zbora napisała
a do teatru to już chyba nie trzeba tak oficjalnie...minęły te czasy.....................
. Do teatru może nie trzeba na galowo, ale elegancko na pewno. Nie wyobrażam sobie iść ubraną tak jak na co dzień chodzę. Garsonka w ciemnym kolorze, ciemniejsza sukienka albo mała czarna jest na miejscu, a dla faceta spodnie na kancik i koszula albo gajerek.
My na allegro konto mamy, ale dla Ali rzeczy nie kupuję. Wolę pomacać przed kupieniem. Czasami oglądam rzeczy. Kupiłam kilka rzeczy zanim się Alicja urodziła typu laktator, sterylizator, termometr. Od tamtej pory nic nie kupiliśmy.

chociaż mozliwe że kupimy klocki bo w sklepie trudno dostać takie jak chcemy, a na allegro gdzieś widziałam.
[ Dodano: 2008-11-20, 10:52 ]
kamizela, a dobrze chociaż mówili ?