Wczoraj podczas karmienia malutkiej, pomagałam wyjsc z wanny sredniemu,
dla mnie narazie niewyobrazalne to jest. Ale wielkie brawa dla ciebie
A z tym wiekiem to lekko przesadzilas. Ja w marcu skoncze 25 i jak bede miala 33 to tez juz bym chciala miec trojeczke
A pracowalas pomiedzy przyjsciami na swiat kolejnych dzieci czy w domku caly czas?? Ja bym chciala cos znalezc... Bo zawsze grosz wiecej to juz cos.
Motylek22, Beata jestem
stad tez betka - tak mowia na mnie
bo akurat BEATA mi sie w ogole nie podoba!!! Kto wymyslil to imie?? Wiem ze moj brat chcial Beatke (mial jakas w przedszkolu kolezanke o tym imieniu) i tak zostala Beatka... Zobaczymy czy moj Synek kiedys bedzie nazekac na imie...
Choc chlopcy raczej nie narzekaja
37 metrow to rezcywiscie nie duzo, ale... Juz kiedys pisalam ze mam rodzinke ktora mieszkala w kawalerce cale zycie - 5 osob. Jest ich juz 4 bo jeden sie ozenil, ale dwojka dzieci ktore jeszcze sa w domu to 18 latka i 20 latek. Takze wszystko mozna zrobic!!!
a z tej rodzinki mozna brac przyklad. Wszyscy ze soba zyja bardzo dobrze!!! Maja ze soba swietny kontakt i nigdy nie slyszalam od "dzieci" ze chcieliby gdzies indziej mieszkac. Ciocia czasem narzekala, wiadomo mama i chcialaby wiecej miejsca dla swoich dzieci....