ja juz nawet przywyklamszczeze mowiac to mam juz dosc tych wszystkich grajacych spiewajacych piszczacych zabawek... szczególnie jak ogladam tv albo wejde na cos

Może któraś z dziewczyn dawala bebilon????? dobry jest???????? znaczy sie czy smaczny ??????? Ja tak się dopytuję bo po tej kaszce mleczno ryżowej malej nic nie wyskoczyło i chyb abedzie mogla mleczko pić i robie rozeznanie co jest smaczne a co nie :)Słyszałam że ten bebilon jest bardzo dobry ale drogi.
u mnie dokładnie to samo. A moje dzieciaki lubia grające zabawki a szczególnie Julkaa teraz juz tego nawet nie slysze...
wiesz co teraz to chyb acena nie będzie tak bardzo istotna bo mała coraz mniej tego mleka bedzie jeść i dojdzie może kaszka a i pewnie jeszcze cycuś :) także na cene nie bedę patrzeć. Chodzi mi tylko o smak, żeby nie bylo takie śmierdzace jak nan. bo jak mam nan kupować to dla świętego spokoju wole bebilon pepti kupić i nie martwic się o alergię a śmierdzi tak samo jak nan hihihihihja raz kupilam, zeby miec puszke i dobry byl moim zdaniem, tylko ze drogi...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość