[ Dodano: 2008-11-22, 13:54 ]
monika, zdarza się jej od kilku dni stać nawet z minutę, a jak trzaśnie pampersem o ziemię to szybko się zbiera i znowu próbuje.. pewnie niedługo pierwszy kroczek zrobi

szacun dla twego męzaAsiu, jeszcze muszę Ci się pochwalić, mój mąż ogranicza palenie (to zachęta dla Twojego ) z 1,5 paczki dziennie zszedł do 15 szt dziennie, co jest nie lada wyczynem
no i mamy 9 zabek
mój Franki , chyba nie bedzie bo tez ciągle chce na nogach stać sam jeszcze nie stoi ale jak sie mnie trzyma to wstaje.czy jeszcze ktorys maluszek nie raczkuje?
Basiu super to Zuzia raczkujerobi tylko cos takiego
bzdura!!! nie wszystkie dzici raczkuja!!! mam bliski przyklad: mojej siostry corka nie raczkowala tylko od razu chodzila w 11 mc! nie zmusi sie dziecka do raczkowania a takie wymuszanie to chyba tez nie za bardzo! mi sie wydaje ze mocno przesadza ta lekarka wiem ze lepiej jak dziecko raczkuje ale jak nie raczkuje to przeciez nie tragedia... a mojego brata coreczka ma teraz 13 mc i chodzi juz prawie mc zaczela raczkowac jak 10 mc skonczyla. a jak ja bylam u lekarki jak rys mial 7 mc i powiedzialam ze raczkuje to sie zdziwila bo mowila ze 9 mc to srednia...Ale sie napisałamchodzi mi głównie o to raczkowanie przeciez nie każde dziecko raczkuje ja nie raczkowałam i może Franek po mnie to ma a sie ja sama wkurzyłam że ta doktorka tak naciska na to raczkowan
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość