Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

23 lis 2008, 13:42

zborra, hihihi niech sobie nie je!! z głodu nie umrze a pewnie za dwa dni będzie znowu wsuwała że hej :-D a co do uczuć to wiesz jakby ich nie było między Tobą i J to pewnie nie wzbudzalibyście w sobie takich emocji - chociażby były one negatywne :)
a dobre rady są dobre dla tego kto je daje więc tym bardziej denerwują...
widzę, że te wszystkie problemy sprawiły, że trudno Ci zobaczyć pozytywne wydażenia z tego roku, ale mam nadzieję, że to chwilowe i niedługo wstąpi w Ciebie nowa energia i nadzieja na lepszy Nowy Rok :-D

[ Dodano: 2008-11-23, 12:55 ]
hahaha zaczęłam nową stronkę piękną 700 :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

23 lis 2008, 14:48

hej hej
ja w trakcie pieczenia pierniczków. Przepis napiszę jutro. Wczoraj upiekłam połowę i już wymiękłam, dziś kończę. Zachciało mi sie robienia ciasta z 2,5kg mąki :ico_zly: to teraz mam. Ale pierniczki wychodzą rewelka. Jeszcze jak skruszeją to mniam mniam.

poodpisuję wieczorkiem, bo coś czuję że trzeba wyjąć blachę z piecznika

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 15:01

hejka!!
ja juz po pracy,dzis bylo troche roboty...i walka z psem zloczynca :ico_zly: ...ta mala bestia zdjela mi buta z nogi :ico_olaboga: i szarpalam sie o wlasnego buta z kundlem,az go zamkneli gdzies na chwilke,potem mialamsposob ze mu pluszaki rzucalam gdzies daleko a sama jak perszing w druga strone bieglam zeby zrobic co trzeba :ico_puknij:

u nas jest tak ze mowimy sobie czesto ze sie kochamy,nawet jak sie nie calujemy itp. ale mowimy czesto bardzo,chyba az za czesto :ico_noniewiem: ale to mnie uspokaja bardzo :ico_noniewiem:

Zborra,Hanka chyba zabkuje...sama dobrze wiesz ze normalnie ma fajny apetyt,i wazy juz sporo wiec nawet jak nie bedzie jadla kilka dni tak duzo to nie zubozeje :ico_oczko:

Ewcik,daj fotorelacje z wczoraj....fajnie bylo?
Kamila,nocka srednia byla co?ej moze dzis za to bedzie fajnie spal w nocy,no cos biedakowi nie pasi...a moze te 5 ida gdzies tam faktycznie? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-23, 14:02 ]
Anza,gratuluje zaczecia nowej setki,cos to sie stalo ze nie byla to Kamizela? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 16:18

No, mam chwilę, wysłałam D. z małym na spacer :ico_haha_01: Dziś wrócił wcześniej z giełdy :ico_sorki: Na dworze -1 stopień więc godzinka w zupełności wystarczy. Mnie samej trudno się wybrać w taką pogodę na spacer :ico_noniewiem:

aukcje się skończyły, niestety nic nie sprzedałam więc wystawiłam ponownie za niższą cenę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 16:19

laski nie doczytalam bo ................
chyba naprawde jestem w ciazy.....................

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 16:20

jagoda :ico_szoking: robiłaś test ???

[ Dodano: 2008-11-23, 15:30 ]
A propo ciąży ... Ostatnio jak dzwoniła do mnie ciotka z Berlina to w rozmowie napomknęła mi, że lepiej mieć jedno dziecko w dzisiejszyc czasach ... Sma ma trójkę i oczywiście ciężko tylu dzieciom zapewnić wszelkie udogodnienia typu kursy, korepetycje, przyjemności itp...Czasami myślę nad tym całkiem intensywnie ale ... marzy mi się druga ciąża i rodzeństwo dla Wiktora ... A kasa ... Zawsze się znajdzie, nie ?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 16:50

Jagodka,napisz nam tu cos troche konkretniej,wiesz ja bardzo sie ciesze choc jeszcze 100%nam nie potwierdzilas ale podekscytowana jestem baaaardzo,czekam na dalszy ciag dobrych wiesci :ico_sorki: :-D a jak M. ma te prace?

Jagodka,nawet nie wiesz jak chcialabym byc na Twoim miejscu...no ale nie jestem,wiec walcze z tym co mam....i bardzo dobrze Wam zycze i 3 mam kciuki,za Wasze szczescie!!!

Kamila,niby kase miec trzeba zeby dzieci utrzymac jedak,ale tutaj w UK wydaje mi sie ze wychowanie i te rozrywki tyle nie kosztuja co w PL....wiekszosc jest darmowa tych kursow i zabaw dla dzieci szkolnych....jedynie samo jedzenie i ciuchy ale to tez sie wiecej dodatkow dostaje na kolejne dzieci wiec tez latwiej...

ja tam marze zeby miec 3...ale ja tak sie boje ze moje marzenia nigdy sie nie spalnia :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 16:55

Daria nie możesz tak myśleć :ico_nienie: Chodzi ci o te problemy zdrowotne ? One na pewno wkrótce się rozwiążą i wtedy będziesz mogła pomyśleć o :ico_ciezarowka: Wierzę, ze tak będzie :ico_sorki: Sama też bardzo pragnę drugiego malucha bo teraz, gdy jestem już mądrzejsza wiem, ze rodzeństwo to prawdziwy skarb !!!!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lis 2008, 17:20

laski, nic nie czytałam, tylko wypowiedz Agatki mi się jakoś rzuciła w oczy. zrobiłaś test?? pisz!!!

wczoraj wieczorem miałam poważną rozmowe z A. i chyba będzie lepiej między nami.

u nas prawdziwa zima :ico_szoking:

idę na noc do roboty, mam nadzieje, że nie napada za dużo śniegu bo nie będę miała czym wrócić... Auchan jest na takim zadupiu, że jak popada więcej, przyjdzie mrówz, to autobuzy mają problem...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 17:21

Jgodka,czy ten usmiech na gg oznacza ze mamy sie cieszyc? :ico_oczko: cieszę sie tak ze sie poryczalam,naprawde sie ciesze!

Kamila,jutro ide do lekarza..tak sie boje,problemy zdrowotne sie poglebiaja...konca nie widac,psychicznie juz tez coraz gorzej,staram sie ale to wszystko mi sie nie sklada...moj A. dzis wyskoczyl z pomyslem ślubu :ico_placzek: ...on tez wie ze cos jest nie tak jak powinno,ale ja slububrala nie bede zeby go tylko wdowcem zrobic...jak bede zdrowa to owszem z wielka checia,i slub i reszta dzieciaczkow i wogole wszystko!!ja absolutnie nie chce zaktywac tej wspanialej nowiny Jagodkowej moimi problemami :ico_nienie: wiec cieszmy sie dzis,Jagodka...tescik zrobilas czy jak????moze u lekarza bylas??

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”