HEJ DZIEWCZYNY DAWNO SIĘ NIE ODZYWAŁAM. U nas, a właściwie u mnie nie za ciekawie. Ze wszystkimi skłócona, choć w sumie nie wiem o co tak naprawdę

teściowa wczoraj powiedziała mi bardzo wiele niemiłych słow, w stosunku do mojej osoby, a ja tak strasznie nie lubię jak mnie ktoś ocenia. W sumie nie powinnam się obrażać bo to oznacza, że zniżam się do jej poziomu, ale!!!postanowiłam nigdy się do niej nie odezwać

teśc jest mi w tym momencie na razie obojętny do niego się odzywam,ale tylko służbowo i tylko dlatego, że praktycznie się nie widzimy. Mąż?????hmmm mąż nie wiem zastanawiam się czy ja w ogóle go znam????

także odechciewa mi się wszystkiego. Jej nawet nie patrzę w oczy, i tak będzie już zawsze!!!A najdziwniejsze jest to, że ja się z nią nie pokłociłam, powiedziałam tylko coś ogólnie i ona zaczęła mi mówić ajkiż to ja niedobry człowiek i masę złych cech charakteru. hmmm cieszę jedynie z tego i mam satysfakcję, że nic nie odpowiedziałam. Że mnie ta jędza nie sprowokowała. W sumie to i lepiej, że jesteśmy na dystans, ale zabolały mnie jej słowa mimo wszystko, bo z tego co powiedziała nie zgadza się nic. No i zabolało mnie, że mąż słuchał i się za mną nie wstawił

a ona jechała na mnie a ten siedział jak nonono wołowa i słuchał. zaczynam zauważać u niego cechy synia mamuni, niestety....
druga sprawa remont a razcej ocieplanie piwnic, a ja mieszkam na parterze!!!!!!!Wiercą w ścianę aż nóż podskakuje na stole, Olcia się strasznie boi, bo szum niesamowity, martwię się o nią teraz każde uderzenie w ścianę wyrywa ją ze snu z płaczem

dziś cała się trzęsła, nie wysypia się

a to ma trwać 2 tygodnie
sporo ludzi nie wyraziło na to zgody, no bo ca ocieplenie piwnicy w wieżowcu. Moi teście jak najbardziej, bo za darmo to oni by i nonono wzięli jakby było ładnie przystrojone. Nagle jędza stwierdziła, że jej zimno, a ciągle w bluzce bez rękawów siedzi
zastanaiwm się czy nie zabrać Oli i pojechać do domu na czas tego chorego remontu
usg. skierowanie dostałam,a le co mi z niego jak nie mam gdzie go wykonać. w jednym szptalu dopiero na styczeń drugim nie robią, prywatnie 70 zł

jednym słowem zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny wyżaliłam wam się, ale nie pocieszajcie mnie, wiem w każdym małżeństwie są lepsze dni i gorsze, ale mnie jest tak strasznie przykro, nigdy nikomu nie właziłam w nonono i nigdy nie będę, dla mnie to poniżenie. zastanawiam się jak można być tak bezczelnym jak jędza......
z tego wszystkiego zapomniałam co miałam wam napisać
aha co do prezentów to my z racji tego ze Ola kocha samochody

kupujemy jej jeździk
o ten
http://www.allegro.pl/item481259102_wie ... _film.html
[ Dodano: 2008-11-21, 22:28 ]
kolka no widzisz Ty inteligentna dziewczyna, wiedziałam że szybko typa rozpracujesz
Mordeczka moja Ola też lubi sprzątać, a najbardziej zamiatać
[ Dodano: 2008-11-21, 22:35 ]
no a tak szczerze, to ja nie wierzę w tego gościa w ciązy, gość otrzymywał testosteron, skąd mu się wzięło jajo do zapłodnienia????bzdety. na dodatek z łechtaczki mu się zrobił penis, którą se teraz wsadza w żonę, ależ ludzie maj wyobraźnię

jednoczenie współczuję ich dzieciom, mieć rodziców ze spaczoną psychiką......tragedia
[ Dodano: 2008-11-21, 22:40 ]
fajne te teletubisie, te pierwsze bardziej mi się podobają