ja tez małej mam zamiar cos puszczac...ta klasyka dla bobasa mi sie strasznie podobano i bratowa ma dla nas jakierś płyty ze słuchowiskami i piosenkami dla dzieciaczków

oj, to ta ciąża taka, pierwsza zupełnie inna była i nie znosiłam jej dobrze - mąż sie śmieje że organizm sie powoli do ciąży przyzwyczaja i w każdej kolejnej lepiej będziebeatris ty to jak gaga:D nie odczuwasz wogole ciązy ... jestescie wybrane!!
dokładnie... o zdrowiu trzeba pamiętać.. ja wiem doskonale jak kg sprzed ciąży odbijały się na moim zdrowiu i samopoczuciu, a niestety bezkrytyczna nie potrafię być wobec siebie i udawać, że tematu nie ma....Ale pomijając to raz nabytych komórek tłuszczowych człowiek już nigdy w życiu się nie pozbędzie i każde kolek\jne odchudzanie jest coraz trudniejsze. Ja tam jak mam ochotę na coś słodkiego to jem, ale z umiarem. Dodatkowe zbędne kilogramy to nie tylko kwestia wyglądu, ale przede wszystkim zdrowia.
no właśnie, to też ściągnęłam, więc troszkę płyt do puszczania też będzieta klasyka dla bobasa mi sie strasznie podoba
no to mój fika dłużej - jak zacznie po 20, to kończy około północymaluch już się uspokaja - co wieczór mi fika między 20.30 a 22.00 - także zaraz mogę swobodnie zasnąć
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość