Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2008, 10:43

Nic nie wiem, co się wczoraj tu u Was działo. :ico_olaboga: :ico_olaboga: ile może narobic jeden krem pod oczy, cały dzień czułam się okropnie, oczy szczypały, nie mogłam otworzyć, patrzeć na kompa, czy na TV, piekły, łzawiły, z nosa okropnie leciało, nie mogłam nachylić głowy bo normalnie jak z kranu. Tabletnka na alergie nawet nie pomogła. Dzis już spokój, ból głowy tylko został. Ale narazie mam za dużo pracy więc z okazji dzisiejszych Katarzynek stawiam tylko :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_buziaczki_big: i zmykam, bede później.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 10:46

Sikorko,az tak :ico_szoking: jeju to wspolczuje....imieninki dzis? :ico_tort: sie nalezy i duzo slodkich zyczen :-D ...ja myslalam ze poprostu czasu na tt nie mialas a nie ze az takie klopoty po kremie masz,wyrzuc drania zeby nie kusil!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 lis 2008, 10:54

GLIZDUNIA, ja nie śpię :-) już na małych zakupach byłam. Teraz Ala wcina "bebek" z szynką i popija "ało".
My dziś w planach mamy po południu basen, potem ja idę na fitness (pierwszy raz idę na zajęcia o nazwie KIKLOS) a potem jak bedę miała jeszcze siły idę na sauny. Dziś jest wstęp do saun tylko dla kobiet.

Ala mi sie przestawiła. Ma teraz jedną drzemkę ok2,5h a rano śpi do 7:40 lub 8:00. Na drrzemkę idzie koło 10:00 - 10:30.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 10:57

o Ewcik,ciekawa jestem co to za zajecia o takiej dziwnej nazwie :ico_noniewiem:

a Ala wybrala sobie system jaki Maya mi kiedys praktykowala :-D i mi sie podobal,ale zmienila teraz w ostatnim miesiacu i idzie spac popoludniu :ico_noniewiem: a wczoraj wcale nie spala :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 lis 2008, 10:58

Sikorka, no to rzeczywiście nie za ciekawie z tym kremem. Ja kiedyś tak miała z tuszem do rzęs z avonu. Wyglądałam jakby mnie ktoś pobił.
A z okazji imieninek Obrazek dużo zdrówka i słodyczy

[ Dodano: 2008-11-25, 10:02 ]
GLIZDUNIA, ponoć na jakis przyrządach. Opis wygląda ciekawieBranża fitness jest niezwykle dynamiczna. Bardzo często zauważalne jest to w innowacyjnych pomysłach, które stale zmieniają społeczne potrzeby. Zmiana potrzeb klientów zmienia strukturę relacji między nimi a ośrodkami fitness. Jak dotąd najbardziej zauważalną zmianą był aerobik oraz spinning, które na stałe zmieniły oblicze fitness klubów. Stało się tak głównie i przede wszystkim za sprawą organizacji rytmicznego treningu grupowego. KIKLOS dogonił przyszłość.

KIKLOS jest niezwykłym zestawem urządzeń, który jak żaden inny potrafi motywować użytkowników do systematycznego treningu. Dodatkowo cechy zestawu KIKLOS, filozofia oraz sposób prowadzenia treningu zachęca do uczestnictwa. Trening jest przyjemny, efektywny, zabawny, szybki oraz w pełni bezpieczny. KIKLOS jest prestiżowym zestawem urządzeń, sposobem oraz filozofią fitness, która na naszych oczach zmienia oblicze fitness.
Ewolucja dotyczy wszystkich aspektów działania ośrodków fitness. Główne sfery usprawnień to zaawansowana pneumatyczna technologia, łatwość obsługi, szybkość rekalibracji maszyn do indywidualnych potrzeb użytkownika oraz niepowtarzalna atmosfera grupowego treningu. Potrzeby użytkowników stale ewoluują wraz ze wzrostem konkurencyjności rynku fitness. Nie jest już sztuką otworzenie fitness klubu. Sztuką jest przyprowadzenie klienta do fitness klubu oraz zachęcenie go do regularnego oraz systematycznego treningu. To klient jest najważniejszy. Klient musi czuć, że uczęszczanie do siłowni czy fitness klubu jest niezbędne aby nie tylko miał wspaniałe ciało, ale również aby czuł pozytywny wpływ na nastrój i samopoczucie. KIKLOS jest jedynym systemem treningowym na świecie, który efektywnie łączy technologię oraz filozofię fitness, dzięki czemu trening grupowy zadziwiająco satysfakcjonuje zarówno klientów jak i właścicieli ośrodków fitness. KIKLOS jest doskonałym źródłem dochodów. Otwiera przed właścicielami ośrodków fitness możliwości pozyskania całkiem nowych Klientów: grupy pracowników firm, młodzież, osoby starsze, Klientów dla których najważniejszy jest czas.

W odróżnieniu od klasycznego treningu na bieżni lub rowerze, które zazwyczaj stają się rutynowymi i nudnymi ćwiczeniami, KIKLOS pozwala na:
- dobrą zabawę,
- efektywny i krótki trening na dwunastu różnych stanowiskach (w tym dziewięciu różnych maszynach),
- całkowicie bezpieczny trening bez ryzyka powstawania mikrourazów stawów i kręgosłupa,
- ćwiczenia przy różnej intensywności, prędkości zorientowane na osiągnięcie różnych celów,
- wszechstronności wykonywanych ćwiczeń,
- angażuje grupę ludzi,
- motywuje do systematycznego treningu,
- wyzwala niezapomniane emocje,

Wczoraj Ala spała 3,5h

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 12:09

No dziewczyny idę na staż :ico_haha_01: Od poniedziałku do piątku od 7.30 do 15.30. Miałam zacząć już od pierwszego grudnia ale muszę zrobić badania w Sanepidzie i myślę, że do 10-12 się wyrobię.

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

25 lis 2008, 12:22

kamizela, czyli dyrektorka sie zgodziła. Super. Tylko ze teraz wątek zacznie mam zamierać.....

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 12:29

Tak, bez problemu, miałam pracować od 6 rano ale nie mam dojazdu więc zaczynam od 7.30. Popracuję do połowy marca i mogę lecieć do UK.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 12:33

Kamila a jednak idziesz :ico_placzek: ...nie no oczywiscie dla Ciebie samej to sie ciesze i udalo sie wynegocjowac a moze sami tam zaproponowali? :-) ale co ja tu z rana bede robic??!! :ico_olaboga:

Ewcik,opis brzmi niezle :ico_haha_01: taka innowacyjna technologia w fitnesie...no ciekawa jestem jak Ci sie to spodoba :ico_oczko:

bylam z Maya na spacerze :-D udanym :ico_brawa_01: :-D nie wyszla mi z wozka ani raz :ico_szoking: :ico_haha_01: siedziala zarekawicowana i uczapkowana bo u nas juz zima w pelni :ico_noniewiem: i lazilysmy po sklepach uzywanych a ona jadla crossanta i nic nie wyprawiala :ico_szoking: :ico_sorki: kupilam jej ksiazeczke o ubieraniu sie dzieci i sweterek w uzywanymza 1f :-D a byla jeszcze sliczna ogrodniczka z Nexta ale miala 2 plamki jakies wiec nie bralam ale duzo roznych bluz bylo i jakie super kurteczki od deszczu :ico_szoking: ale juz na ten sezon nie oplaca sie kupowac a na przyszly to nie wiem jaki rozmiar :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2008, 12:45

Jestem, nie poczytałam za bardzo. jedynie wpadło mi w oczy to że Jagódka :ico_ciezarowka: . Kochana bardzo się cieszę. mam nadzieję że u was się wszystko ułoży i będzie ok.
Idę poczytać a potem wrzucą parę nowych zdjęć Krystka :D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”