Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 00:10

Massumi,rewelacyjne!!!!no bombowo to zaplanowalas,czekam na efekt koncowy!!!! :ico_szoking: :-D

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

26 lis 2008, 00:12

wow ale fajowe kalendarze i dzieciaczki takie młodziutkie :-D :ico_brawa_01:

ja poczytałam i ide spać :)

Kamizela gratuluję stażu, kaska się przyda i jakieś doswiadczenie i czas Ci szybciej zleci do wyjazdu - super!!!

Lady trzymam kciuki!!!!!!!!!!!! będzie dobrze - wiem to :-D

a my jeszcze nie mamy żadnych prezentów ani strojów na święta :ico_olaboga:
a Wigilia to jak zwykle pewnie w 3 miejsca :ico_sorki: do Babci, Taty i Teściów... uffff
tak musi być i ju... :ico_oczko:

a my kalendarz w zeszłym roku też na dzień babci i dziadka dawaliśmy :-D mimo że mam wytwórcę w domu :ico_puknij: taaaa

no to dobrej nocki
już nie pamiętam co tam jeszcze miałam aaaaaaaaaaaa Doris trzymam kciuki żebyście sobie fajne i tanie mieszkanko znaleźli!!! :-)

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 00:12

marzec szwankuje, więc chyba go wymienię na taki:

Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 00:15

Ale super wypasizna!!! no nie mogę!!! Hej Massumi, coś Cię nie było znów wieki całe...
no, ja jestem, zaraz idę czytać, bo cholera nadal jestem do tyłu
Wiecie co, właśnie skończyliśmy oglądać Hanię z kamery, bo co ona dziś wyprawiała to lepsze od najlepszej komedii.,,,upłakałam się ze śmiechu przy kąpieli. Młoda odkryła, że z siedziska w wannie można zrobić zjeżdżalnię :-D więc właziła tam i zjeżdżała do wody :ico_haha_01: a jak J zawołałam z kamerą, to nasza panna wstała na tym siedzisku i zaczęła tańczyć i śpiewała "dija doda dija doja" :ico_haha_01: :ico_haha_01: a potem znów i zaczęła sobie "lalala" śpiewać a potem tańczyć...no śmiechu tyle, że łzy mi kapały normalnie...co za dzieciak...

no, a poza tym, to dizś mieliśmy super nockę, bo Hania spała bez mleka do 8prawie! niestety nawet o 9 nie za bardoz chciała śniadanie zjeść, skończyła na może 2dużych łyżkach owsianki...co prawda moja mama jest cudowna i jakoś w dzień coś w nią upycha, ale ja nie mam tyle szczęścia...na kolację zjadła z 90ml kaszki z bananem...więc sukces...ale za to mleka nie chciała i musiałam cuda wymyślać, śpiewać, opowiadać, karmić lalki...a w końcu dosypać kakao i wmawiać, że pije czekoladę oraz...odkręcić smoczek i dawać pić z butli!!!
dobra, idę czytać :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 00:16

helloł!!!
witam - zdjecia cudo!!!!!!!!!!!!!!
ja tez chce - gdzie mam pisac , dzwonic - u kogo - adresy, adresy poprosze!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 00:20

zborra, no mam nadzieję na filmik na you tubie :ico_sorki:

Gosia A, ja zamawiałam na www.fotoprezent.pl
no i zadowolonam :-D

[ Dodano: 2008-11-25, 23:25 ]
została mi jeszcze okładka...
ale jak na złość nie mam zdję only naszej czwórki :ico_placzek:
i co ?

[ Dodano: 2008-11-25, 23:29 ]
Obrazek
może być?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 00:44

jestem...
Najpierw do Kamizeli..śliczne zjdęcia wybrałąś! WIktorek świetnie się prezentuje! ale wiesz..jak dla mnie to te tła są takie...bezpłciowe... :ico_noniewiem: my mieliśmy kalendarz w zeszłym roku dla rodizców i każdy miesiąc miał "nastrój" miesiąca...tzn..jesienne miały taką kolorystykę jesienną i liście, zimowe płatki śniegu itp...to mi bardziej odpowiadało.
Massumi no to zdjęcie jak najbardziej :ico_haha_01:
Lady ja też podziwiam...ja nie umiem tak sama sobie gadać...jeju, pewnie bym szła raczej na żywioł, bo mnie takie przegotowanie by stresowało, że zapomnę czegoś itp.
Doris czyli już coraz bliżej ta Wasza wyprowadzka!!
Pati ale śliczne zdjęcia!!! toż pokazuj nam Was częściej! Krystianek taki wesoły chłopak!!!
Glizdunia gratuluję zakupu!!! i talentu córeczce!
Ewcik no włosy to Ala ma bajeczne!!! i ślicznie jej z tą grzywką!!!

a...było o puzzlach...moja też układa, mamy takie proste 9elementów z tesco i sobie świetnie radzi,..no może nie zupelnie umie je połączyć, ale wie jaki klocek w jakie miejsce pasuje. No i ma taką układankę ze zwierzętami drewnianą, gdzie wycięte są postacie zwierząt i trzeba je wkładać w odpowiednie miejsca. Hanka sama układa już teraz wszystkie i próbuje nazywać zwierzęta..żyrafa to żija, nosorożec nosi, krokodyl kjoki itp :ico_haha_01: :ico_haha_01: A te kształtki, o których piszesz Lady, to Hania też kiedyś nie bardzo lubiła, a potem pasjami układała...teraz znów ją to mniej bawi...ma inne zajęcia. Aktualnie niańczy lalki...zawija je w pieluchy itp...dziś dostała łóżeczko do lalek i co? sama do niego wchodziła! :ico_puknij: I po schodach sama łazi małpa mała...ludzie, ludzie...nie nadążam :-D

No, a ja miałam poprasować, ale jakoś tak...za to posprzątałam sobie dziś wszystko...jutro J zmyje podłogi...a ja nei wiem, może zrobię sobie już łazienkę na święta? wymyję kafle, okno, zmienię firany...zawsze coś będzie zrobione...pojutrze będizemy lepić pierogi...no, czas się zabrać solidnie do pracy, żeby potem nei wariować.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 09:18

Dzień dodberek.

Wyobraźcie sobie, że Wiktor rano sam domagał się śniadania hehe ale nic dziwnego skoro wieczorami po kąpieli jest już taki padnięty, że nie ma ochoty jeść tylko od razu kładzie się na podusię spać ...

Ten koleś od kalendarza dopisał już napisy na fotkach i dziś będzie rukował :ico_brawa_01: Karola mnie te tła bardzo się podobają, w ogóle to zobaczymy jeszcze jak wygląda na żywo.

Ok zaczyna się "dejzi" i moje dziecko uradowane :-D

Aha, massumi twoje fotki są świetne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-26, 09:01 ]
Wczoraj babcia nauczyła mówić małego, że tata jest w "placi" :ico_haha_01: A co robi tata w pracy - brum brum :ico_haha_01: Teraz jego ulubionym zajęciem jest stanie na pufach przy oknie i oglądanie brum brum :ico_szoking: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 10:26

halo halo z rana :-D

zjadlam sniadanko i popijam pyszna earl grey...mmmmm z cytrynka :ico_haha_01:

kiedys chcialam sie z Wami spotkac ale teraz jak juz nasze dzieci sa takie rozumn i pocieszne-i smieszne :ico_oczko: to chce jeszcze bardziej!!!!!!!! :ico_szoking: :-D jejka dziewczyny ale bylby ubaw po pachy nie? :-D a jakby sie dogadywaly hehehe :ico_haha_01:

Zborra,slizgawka w wannie :ico_szoking: :-D niezle niezle,jejku dobrze ze my takich cudow nie mamy :ico_sorki: :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Kamila,w placi?hehe...no to dobrze :-D ciekawe co Maya mysli,tatus wychodzi sobie w nocy :ico_noniewiem: na impreze czy co? :-D :ico_oczko:

Lady,3mam kciuki bo to juz za godzinke :-)

massumi,no i znalazlas wspolna fotke i jest oryginalna wiec moim zdaniem sie nadaje!!!

a dzis jedziemy na pileczki ze znajomymi :-D

[ Dodano: 2008-11-26, 09:35 ]
ale pogoda u nas nijaka jeszcze,oby bylo ladnie jak wczoraj :ico_sorki:

Maya wyblagala "kakam"-kakao :ico_haha_01: bo wczoraj jak mnie zaprowadzila do lodowki i sie okazalo ze nie ma to tak plakala ale udalo sie jej wytlumaczyc ze wezmiemy jej pieniazki i pojedziemy kupic autem :ico_haha_01: no i przystala na to :ico_haha_01: i juz od wieczora nic innego pic nie chce :ico_noniewiem: no i wkolko opowiada ksiazeczki-wrocil ten etap :ico_noniewiem: ...z tym ze teraz ona opowiada mi,ewentualnie sie pytam o cos a kiedys to ja jej pokazywalam a ona powtarzala jakos tam po chinsku a teraz bo arabsku juz sama opowiada :-D i wiecie ze ja ja rzumie mimo ze slowa czesto baaaardzo sie roznia od oryginalnych ....juz chyba zaczailam jej slownik :ico_haha_01: i wiecie ze coraz bardziej sie zastanawiam jak to bedzie z angielskim :ico_noniewiem: no bo jak bedzie miala 3 latka to pojdzie do przedszkola i wtedy juz angielski ja zaskoczy,albo i nie bo ja nie wiem ile ona rozumie z tej TV :ico_noniewiem: w sumie calymi dniami u nas leci,nawet jak ie patrzy to slyszy angielski i jeszce radio-to samo angielski....czy ona zacznie mi to wszystko mieszac? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 10:39

witam sie i ja
wczoraj jak wieczorem padłam to ledwo obejrzałam m jak milosc
juz mam śpiocha

a moja mamusia juz wozi lale w woziku i cały czas roib mi papa i niu niu

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”