Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 14:04

Daria już się robi :ico_haha_01:

A jeśli chodzi o to wesele to jeszcze zobaczę :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 14:24

No tak, nikt tu za mna nie tęskni :ico_oczko:

Na pocieszenie kupiłam sobie w lumpiku jeansy nowe za całe 10 zł :-D

GLIZDUNIA Karol też przekręca wyrazy i mówi wiele po swojemu. Wiesz na przykład co to jest LIUGU?? A ja wiem :ico_oczko: To lizaczek, albo cukierek w języku mojego dziecka. I potrafi powiedzieć już cukierek, ale tak jest mu łatwiej i mówi liugu. nie przejmuj się więc. Dobrze, że Maya dużo mówi, myślę, że świetnie poradzi sobie z dwoma językami.

Ewcik ja Ciebie znowu podziwiam. Sport i to taki męczący. A gdzie Ty kobieto narzekasz na swoje ciało, chudzino jedna :ico_oczko: No i spacery dwa razy dziennie i masz czas żeby jeszcze do kompa usiąść. Ja jak pójdę dwa razy na spacer, obiad ugotuję, posprzątam to już tu tylko późnym wieczorem zajrzę, bo jeszcze z karolem trzeba się pobawić. Normalnie Ty masz jakiś wbudowany przyśpieszacz Czyt. motorek :ico_oczko:

Wiem, że czekamy na wieści od Lady !!! I więcej już nie wiem, bo nie dam rady doczytać, niestety, właśnie w trakcie obiadu to znaczy gotowania tu wskoczyłam.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 14:28

Sikorko,za dyszke to farta mialas niezlego nie?i nowe :ico_szoking: :ico_brawa_01:
ja gary zmylam...znow troche jestem do przodu :-D

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 14:40

Kamizela wiadomo że trochę lipnie iść na wesele bez partnera, ale ja to bym chyba poszła. Zawsze można się wybawić i nie wiesz kiedy będzie następna okazja.

Sikorka, no jak nie tęskni? Zawsze na Ciebie czekamy :D A farta miałaś fajnego :)

GLIZDUNIA, u mnie dziś M. zmywa i jest tak często hihi

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 14:45

Patrycja.le, No nie mogę, ale ten Twój Tygrysek fajny!!!!

[ Dodano: 2008-11-26, 13:47 ]
A nie pochwaliłam się, co prawda mój Sikor garów nie pozmywał i żadko mu się to zdaża, ale wczoraj dostałam piękny bukiet róż i swoje ulubione perfumy :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

26 lis 2008, 14:50

Sikorka, narzeka każda kobieta. Nie znam takiej która byłaby w 100% zadowolona ze swojego ciała. Ja owszem szczupła jestem i na fitness nie chodzę dlatego żeby schudnąć tylko zeby się porozciągać i wyćwiczyć mięśnie. :-) z organizacją czasu u mnie jest bardzo dobrze. Nie narzekam.
A sport traktuję jako odskocznię od codzienności i wyładowuję sie na przyrządach. Potem mam wiecej cierpliwości dla Alicji i Mariusza

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 14:51

http://www.oferty.net/m12454230 chyba wynajmiemy to mieszkanie :) rozmawialam z babką, nie przez biuro i generalnie fajne itd. normalnie się napaliłam. teraz jeszcze tam mieszkają inni lokatorzy i nie można go oglądać, ale chcemy wpłacić zaliczkę :)

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 15:00

jestem..witam..
nie pytajcie jak było..szkoda gadac..ja pikole, ledwo dyplom dostałam i to jeszcze z administracji a wyszłam na kompletnego bałwana..ja pierdziele jeszcze nigdy tak kiepsko nie odpowiadałam z zadnej ustawy..w zwiazku z tym nie licze ze tym razem oddzwonia..coz, przynajmniej wiem jak to wyglada..na staz na razie tez nie mam co liczyc, bo z koncem roku ponosc bardzo kiepsko o dobry staz..

obejrzałam jak na razie tylko zdjecia massumi do kalendarza, najbardziej podoba mi sie kwiecien, sierpien i pazdziernik, ale twoje dzieci sa kochane i urocze..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 15:02

Doris,no mieszkanie sliczne moim zdaniem idealne!!!i cena nie przeraza az tak nie?i z meblami ....ciesze sie ze idzie ku dobremu!!!! :-D :ico_brawa_01:

Sikorko,kwiaty i perfumy?ho ho ho...to taki Swiety Mikolaj co? :-D mile to bardzo :-) a my mamy spraewe,czy Twoj maz naprawia pralki czy cos pomylilam?bo jak sie zna to mozesz podpytac czy jesli pralka nie grzeje to grzalka czy termostat czy co innego sie zepsulo? :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-11-26, 14:04 ]
Lady,my tu kciuki 3malysmy,kurka...czy rozbroil Cie stres czy pytanie padlo nie takie?moze masz zle odczucie a oby sie okazalo ze sie mylisz :ico_noniewiem: :ico_sorki: widzialas po minach ze nie byli zadowoleni czy sama tak wywnioskowalas? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-26, 14:06 ]
Doris,a nie mozna obejrzec mieszkania?u nas mozna mimo iz ktos go zamieszkuje,umawia sie wtedy zeby wszystkim pasowalo i jest ogladanie.....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 15:10

doris, mieszkanko świetne, brać i nie zastanawiać się, bo może być za późno.

GLIZDUNIA, tak, tak Sikor to spec od pralek, jak tylko wróci to zapytam i wieczorkiem napiszę.

ladybird23, kochana, oddzwonią czy nie oddzwonią, nabrałaś doświadczenia i następnym razem będziesz grała jak aktorka, jak Sikorka na ślubie kościelnym, bo była już po cywilnym :ico_oczko:

Ewcik, ja też jestem zorganizowaną i poukładaną kobietą, z zegarkiem w ręku, ale dla mnie doba jest za krótka na to wszystko co bym chciała zrobić.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”