Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

26 lis 2008, 16:09

eve.ok, jestem zalogowana na http://www.28dni.pl
geheimnis, cieszymy sie ze jestes w takim razie razem ze mna polujesz na swieta :)

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 16:39

Sabcia, Oczywiście przyłączam sie do polowania na świąteczny prezent.Zobaczymy jak to będzie. Oby się udało :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 17:01

rybcia82, juz robie wypadziki :-D inaczej zwariowałabym jeszcze tylko do piatku biore duphaston i mam nadzieje ze pomogl cos :ico_sorki: do tego rano mecza mnie mdlosci wiec dzidzia sie rozwija :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 17:05

inaczej zwariowałabym jeszcze tylko do piatku biore duphaston i mam nadzieje ze pomogl cos :ico_sorki: do tego rano mecza mnie mdlosci wiec dzidzia sie rozwija :ico_oczko:
Na pewno pomógł,skoro masz mdłości to ciąża musi pracować. Będzie dobrze. A kiedy masz wizytę u gina?Właśnie w piątek,kiedy kończysz brać tabletki?

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 17:06

ramonka, to suuuper...ja od jutra zaczynam zapobiegawczo brac duphaston,albo luteine bo wizyte u gina mam dopiero na 10 go grudnia

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 17:15

Ja nawet jak zajdę w ciąże,to mimo że raz już straciłam dziecko, to nie będę dostawała zadnej luteiny czy duphastonu,ani kaprogestu.Nic. Ginka mi powiedziała ze nie będzie traktować kolejnej .Dziwne troszkę. ale pwiedziała ze dopiero kobiety które poroniły 2 razy pod rząd traktuje sie inaczej i każde ich kolejne ciąży sa zagrożone. Mi ginka powiedziała że mam moją strate traktować jak przykry wypadek losowy, i choć to okrutne to tak bywa. I w kolejnej ciąży już nie powinno byc żadnych problemów.
Troszkę trudno mi w to wszystko uwierzyć,mam nadzieję że jednak kiedyś będzie mi dane zostać mamą.

Awatar użytkownika
Sabcia

26 lis 2008, 18:07

geheimnis, moja kolezanka po poronieniu tez nic nie dostała od lekarza powiedział ze to jest inna ciaza co nie oznacza ze zagrozona i tak niektorzy lekarze robia jedni zapobiegaja a jedni czekaja co bedzie sie działo w sumie to jak te tabletki nie szkodza to mysle ze mozna by je bylo brac zapobiegawczo wiec nie wiem czemu co niektorzy robia problemy, a moze tu chodzi tez o psychike moze jezeli nasza ciaza rozwija sie prawidłowo bez wspomagaczy to tym samym my same czujemy ze bedzie dobrze?????? hmmmmm jest wiele pytan wiele odpowiedzi ja sama nie wiem czy bede cos brac czy nie skonsultuje to z lekarzem .....

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 18:10

geheimnis, ja uwazam ze Twoja lekarka po czesci ma racje.. to ze tak sie zdarzyło, nie znaczy ze za kazdym razem tak bedzie ! Teraz bedzie dobrze, musi byc dobrze i nie ma innego myslenia!!! :ico_sorki:
:ico_oczko:
Wizyte mam dopiero 11 grudnia... w zasadzie byłam u ginka tydzien temu w srode dlatego nie mam teraz... nie ma sensu robic USG co tydzien.... chyba :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-26, 17:17 ]
ale powiem wam szczerze ze sama troche sie martwie... ale tak sobie mysle ze skoro nic sie nie dzieje, nic mnie nie boli to moze wszystko jest w porzadku...
:ico_sorki: :ico_sorki:
uciekam bo maz wrocił z pracy , pozniej do Was zagladne :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sabcia

26 lis 2008, 18:19

ramonka, no no teraz czasem ty mi nie mysl zle - musimy myslec pozytywnie i koniec nie ma innego wyjscia hihihihi wiec główka do gory jak ty bedziesz sie badac to ja bede sie starac :))))) i wszystko bedzie cacy

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 19:25

ramonka, tak jak napisałaś. Nic cię nie boli,nie masz żadnych niepokojących objawów,więc uspokój się babeczko :-D głowa do góry i nie zamartwiaj się bez powodu. :ico_nienie:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”