u nas czy ja spię sama czy z Antkiem to tata i tak idzie na dół a my zostajemy sami w sypialni.ja nie spię z malą ale mąż i tak się wyniósl do innego pokoju spać
a ja bym chciala ją na wiosne przenieść do normlnego bo w sumie sypialka nie taka duza o w nim łózko takie duże "małzeńskie" i piętrowe i jeszcze julki łóżeczko i szafka z tv i suszarka rozlożona ciągle i nie ma gdzie sie ruszyćnie wiem, chyba ze dwa latka
to tak jak u nas ale nie martwię się tym bo przy Kubie było to samo i wrocił do mnie spac jak tylko kuba w miare przesypial nocki i było tak jak dawniej. Wiem, ze i tym razem bedzie tak samou nas czy ja spię sama czy z Antkiem to tata i tak idzie na dół a my zostajemy sami w sypialni.
napewno będzie dobrze. trzymam kciukiAha zapomniałabym jutro jedziemy z Franusiem do neurologa do kontroli oby było wszystko ok
sorki, ze się wtrącę ale ja tez śpie bez meza a on w drugim pokoju. A dalczego??? dla wygody i jego i mojej. Jak dzieci nie spia (a w zasadzie julka) to mam miejsce żeby ją wziąśc czy położyc się z nią i nie muszę meża wyganiac wtedy. A biorąc pod uwage fakt, że mój mąz malo śpi to lepiej niech sie chłopaczyna wyśpi (śpi średnio 4 godz na dobę- w sobotę jedynie przesypia całą noc) a nie budzi sie czasami czesciej niż co godzinę.przepraszam z gory za ciekawosc ale Asia dlaczego spicie oddzielnie...
ja nie lubie spac bez meza jestem wtedy nie wyspana
hihihihi u nas to samo :))))))))) ale nie martwmy sie jeszcze z pol roczku i bedziemy spac z mężami :))))) (za wyjatkiem mam, które spia cale noce z dziećmi w jednym lożkua jak chcemy sie poprzytulac to ja troche zozsatje u niego na noc hahaha a potem ide do siebie( dobrze ze mi za to jeszcze nie zaczol placic )
nooooooooooooooooooooo właaaaaaaaaaaaaaaaaśnie.A jak karmiłam piersią,to Bianka sypiała z nami,
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość