ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 19:58

Juli ja kupiłam to krzesełko za 139 zł nie mow ze pojdzie jeszcze taniej bo sie chyba podłamie :ico_olaboga:
a teraz jak Mila je zauwazy przypadkiem na szafie to tylko słysze "jjeeeeeeeee"i pokazuje na nie, mała cwaniara, na szczesice zaraz zapomina co widziała..

glizdunia no widziłam po ich minach ze tak jakby sie dziwili, wogole podkreslili mi to ze dopiero co skonczylam administracje, ze mam swiezy dyplom :ico_szoking: no i wiesz no ten naczelnik wydziału to kiwał głowa czasem (ale on ponoc tak ma zawsze)moze az tak bardzo do mnie nie byli zniecheceni bo sie usmiechali, zadawali pomocnicze pytania, ale nie licze ze do mnie oddzwonia, bo były tam dziewczyny co juz poraz trzeci startowały do tego samego wydziału i juz na blache umiały odp na kazde pytanie :ico_noniewiem:
ale tak jak sikorka napisała jestem bogatsza o nowe doswiadczenie i juz wiem, ze jak bede stratowac do jakiegos innego konkursu kiedys to musze po prostu nauczyc sie konkretnie tych przepisow :ico_noniewiem: choc jestem zawiedziona, ale oczywisicie soba :ico_noniewiem:

a Mila ni stad ni zowad dostała stanu podgoraczkowego, tzn miała 37,7 i tak sie zastanawiam skad jej sie to wzieło, jeszcze godz temu było wszystko ok, bawiła sie i biegała a potem nagle oklapła, totalnie i juz od godz spi :ico_szoking: nie kapalam jej tylko przebrałam do pizamki i czekam az bedzie wolac o mleczko, bo wogole to tez za bardzo dzis nic nie zjadła, zamiast obiadu i kanapek jednego banana i jedna kinderczekolade u babci i poł butelki herbatki :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-26, 19:04 ]
jagodka no rosnie ci mała artystka, pieknie jestem zaskoczona i nawet do tego mikrofonu tak slicznie daje czadu :ico_brawa_01: :ico_haha_01: ale tak sie zastanawiam czy ona ta główka tak do rytmu sobie w bok skinała czy to ten tik??

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 20:13

niestety lady to nie do taktu to to jej skinanie :ico_haha_01: ale fajnie by bylo jakby byla muzykalna

a to radyjko to kupilam za 20 zeta w kiosku i najlepsza zabawka
szkoda tylko ze kiepsko zrobione bo mikrofon juz szwankuje
ale mała zachwycona
można w nim zmieniać płyty i na kazdej jest 6 melodii
a płyt 4 wiec całkiem sporo

a my juz mamy od roczku krzesełko i ciągle jest w uzywaniu

tylko teraz problem co kupic pod choinke
od mamy kupiłam jej tohttp://www.allegro.pl/item487068613_przed_i_po ... o_w_1.html
ona bardzo lubi muzyke
wiec chyba dobrze nie

[ Dodano: 2008-11-26, 19:14 ]
ladybird23, to az tak na tej rozmowie ze zadają ci pytania takie szczegółowe??????
bez sensu a ciekawe czy pani jadzia co siedzi w pokoju nr 4 tez musiała odpowiadac na takie pytania

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 20:25

jagodka no to ja nigdy jakos tak nie zauwazyłam tego jej skinania, ale przy dluzyszym patrzeniu własnie sie rzucilo mi to w oczy dlatego pytam :ico_wstydzioch:
no czy ja wiem czy szczegolowe, w ustawch wszystko jest, gdybym je dokladnie, skrupulatnie przeczytała to bym odpowiedziała przypuszczam..nawet mi babka powiedziala, a na tescie pani dobrze zaznaczył ta odpowiedz to dlaczego sie pani teraz zastanawia? :ico_haha_01: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 20:42

Wiktor śpi już od 19 :ico_olaboga: Był taki senny, że usiadł obok mnie na fotelu i oczy zamknął ... Szybka kąpiel, kaszkę dałam mu już o 18 :ico_sorki: i lula ...

Dzwoniła dziś do mnie koleżanka ze studiów, od dwóch lat mieszka i pracuje w domu spokojnej starości w UK ( dokładnie w Beverly) i na moją wieść, że ja niedługo też emigruję była bardzo smutna ... Ona planuje powrót na stałe w wakacje i miała nadzieję, że wspólnie wybierzemy się na studia uzupełniające. W ogóle powiedziała mi, że jestem jej przyjaciółką i żałuje , że będziemy tak daleko od siebie ... Zdziwiło mnie to, bo ja nie odważyłabym się nazwać jej swoją przyjaciółką ... Rozmawiamy ze sobą raz na kilka miesięcy, widziałyśmy się ostatnio w sierpniu, zresztą nigdy nie byłyśmy "tak blisko" ... Ale tych studiów trochę mi żal bo chciałam zawsze mieć mgr ... Nigdy moją ambicją nie było siedzenie w domu i wyłącznie pranie, gotowanie i wychowywanie dzieci, chciałam się realizować w zawodzie. Teraz, gdy trafia się szansa na cokolwiek w tym kierunku zycie rzuca mnie do innego kraju. Niestety, chęć wyrwania się stąd, chęć usamodzielnienia się, ogromna potrzeba prywatności, bycia w końcu rodziną bierze górę nad innymi planami ...

Sikorko :ico_brawa_01: męża. Postarał się chłopak :ico_oczko:

doris i tobie gratuluję, jesteśmy w sumie w podobnej sytuacji więc domyślam się, ze dla ciebie to wieeeeeeeelka radocha ! Ale ceny i tak mnie powalają, nas np. nie byłoby stać na takie lokum :ico_szoking: Ale zdaję sobie sprawę, że u was zarobki muszą być wyższe :ico_noniewiem:

Daria ucieszyłaś mnie tą wiadomością o spadku cen mieszkań :ico_sorki: :ico_haha_01:

Sikorko zestawik fajny, szkoda, że pzrepadł :ico_placzek: Ja już boję się wchodzić na Allegro hehe, licytuję jedną bluzkę, a trzy aukcje obserwuję :ico_olaboga:

lady może Mili dopadło to samo co ostatnio Wiktora ?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 20:57

http://www.youtube.com/watch?v=RCmKK9m73HM

halo halo,jestesmy juz w domku,bylismy na pileczkach..fajnie znow sie nagadalam do woli :ico_haha_01:

Jagodka,piekna i muzykalna..ma to po mamie!!!Jagodka ma chyba talent muzyczny a napewno poczcie rytmu i nie zmarnujcie tego...dobrze ze lubi to!!!tik tez zauwazylam,akurat na filmiku tika caly czas a czy ma momenty bez tikania?wyczailas kiedy ona to robi?poza tym jest rewelacyjna!!!urocza wrecz!!!!i bardzo mi sie podoba w tej fryzurce :-D :ico_brawa_01:

Lady,no doswiadczenie to rzecz bardzo cenna...mowisz ze juz 3 razy dziewczyny startowaly?wow....no to konkurencja silna dosyc co?

Kamila,no widzisz...kolezanka wraca a Ty wyjezdzasz...tak czesto bywa ze cos na co czekasz przechodzi kolo nosa bo priorytety sie zmieniaja :ico_noniewiem:

lece zapodac reszte filmikow...dzissie naprodukuje sporo bo sie ich troche nazgrywalo :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-26, 20:07 ]
http://www.youtube.com/watch?v=iB0hYXXfdiU

http://www.youtube.com/watch?v=mgyGASbnXFg

http://www.youtube.com/watch?v=h0TB1QFEmt4

to reszta filow,nic niezwyczajnego na nich tylko MY :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 21:11

Filmiki obejrzę jutro bo teraz Wiktor śpi ale co nieco pooglądałam, chudzino :ico_haha_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 21:14

my sie tez z Mila bawimy w "caluski"...wogole Mila uwielbia jak ja albo Arek tak sie z nia wygłupiamy ze sie do niej skradamy a ona sie przed nami chowa, ucieka a jak znajduje sie bez wyjscia to biegnie do nas w ramiona chichicze i sie przytula..

glizdunia a czy u was leci "Boogie beebies"??bo widze ze "Błysnij błyskula" leci..u nas cos od paru m-cy je wycofali nie wiadomo z jakiego powodu, nie dosc ze na okragło powtarzali te same tance to jeszcze teraz jest wycofane,a Mila strasznie uwielbiała..ciekawi mnie czy u was leci?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 21:18

Lady,u nas leci ale pod innym tytulem :ico_haha_01: Shiny Show :-D .....ale dobrze rozpoznalas :-D :ico_brawa_01:

Kamila,tylko nie chudzino :ico_nienie: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 21:19

lady u nas to chyba leci :ico_noniewiem: Generalnie na tym kanale jedna bajka leci kilka razy powtarzana w ciągu dnia :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 21:20

Lady,ale Ty mowisz o tancach?o to nie wiem,leci jakis program gdzie tancza i spiewaja ale ja to malo sie orientuje....Arek moj bardziej sie zna

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”