Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

27 lis 2008, 16:07

manenka zapomnialam ci napisac ze twoj brzusio rzeczywiscie wyglada suuuper! ja tez chcialabym miec taki malutki.duzo lzej by bylo... :-) :-) :-)

a jak u was dziewczyny z zaparciami? macie? bo ja to praktycznie latam do wc po kazdym posilku :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale sie z tego ciesze bo czuje sie lepiej. nie tak ciezko :ico_wstydzioch:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

27 lis 2008, 16:23

a czemu ci pobierają krew??
kontrolnie mocz i krew badają co jakiś czas, dziś jeszcze miałam toksoplazmoze sprawdzaną.

jedwabna, ale dla kobiet w ciąży są inne normy więc może ok jest? gince oczywiście powiedz ale nie stresuj sie.

biustonosze w h&m rzeczywiście fajne, ale ja czekam z tym do ostatniej chwili bo jeszcze i w biuście i pod biustem przybędzie - najbardziej tyjące tygodnie przed nami :ico_haha_01:

Ragazza trzymam kciuki za postępy w pisaniu pracy, ja swoją oddałam i czekam na kolejne poprawki, w końcu chyba nadejdzie moment że sie nie czepnie niczego???

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

27 lis 2008, 17:46

a jak u was dziewczyny z zaparciami? macie? bo ja to praktycznie latam do wc po kazdym posilku
ale Ci fajnie..ja tak dobrze nie mam -raz na dwa dni i to z bólem.. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 22:05

witam :-D
ja po wizycie :-D
oto Michael

Obrazek

maluch waży 1250g :-D
jest zdrowiutki, wszystko w normie, głowa skierowany już do dołu :-D
jest przesłodki ciągle oczkami mrygał do nas :-D
nie wiem czy coś zobaczycie na zdjęciu bo jest zdjęcie z profilu oczko ma otwarte i takie pulchne policzki i rączki i brzuszek widać
mam nadzieję, że zobaczycie co gdzie jest :-D
od ostaniej wizyty przytyłam tylko 1kg, ale macica rosnie dobrze i dzidzia a wiec jest super :-D
manenka zapomnialam ci napisac ze twoj brzusio rzeczywiscie wyglada suuuper! ja tez chcialabym miec taki malutki.duzo lzej by bylo... :-) :-) :-)
dziekuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a jak u was dziewczyny z zaparciami? macie? bo ja to praktycznie latam do wc po kazdym posilku :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale sie z tego ciesze bo czuje sie lepiej. nie tak ciezko :ico_wstydzioch:
ja tez nie mam z trawieniem problemu, a więc przybijam piątkę :-D
kontrolnie mocz i krew badają co jakiś czas, dziś jeszcze miałam toksoplazmoze sprawdzaną.
aha :-)

Awatar użytkownika
jedwabna

27 lis 2008, 22:35

maluch waży 1250g
jest zdrowiutki, wszystko w normie, głowa skierowany już do dołu
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super! ale az mnie przestraszylas tym stwierdzeniem ze JUZ skierowany glowka w dol. brrrrrrr jak ja sie boje tego porodu

macie moze dziewczyny jakies pomysly co kupic mezowi namikolaja? a kupujecie tez jego rodzicom? bo normalnie trzeba by miec chyba worek bez dna zeby obkupic swoich rodzicow, meza rodzicow i jeszcze rodzenstwo z oby dwoch stron :ico_olaboga: no i nie wiem jak to wogole rozegrac................

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

28 lis 2008, 08:46

macie moze dziewczyny jakies pomysly co kupic mezowi namikolaja? a kupujecie tez jego rodzicom? bo normalnie trzeba by miec chyba worek bez dna zeby obkupic swoich rodzicow, meza rodzicow i jeszcze rodzenstwo z oby dwoch stron :ico_olaboga: no i nie wiem jak to wogole rozegrac................
na mikólaja robimy tylko sobie prezenty..ja mężowi kupuje ksiazke i moze jakies smieszne bokserki..a rodzicom i tesciom to dopiero na gwiazdke...

[ Dodano: 2008-11-28, 07:47 ]
manenka super synuś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

28 lis 2008, 10:54

manenka super że dobrze wszystko :ico_brawa_01:

my na mikołajki robimy prezent tylko oli.

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

28 lis 2008, 10:54

maluch waży 1250g
jest zdrowiutki, wszystko w normie, głowa skierowany już do dołu
jest przesłodki ciągle oczkami mrygał do nas
no to super :ico_brawa_01: i maluszek juz ma sporą wagę :-)
maja tez ma juz główkę skierowaną do dołu i ginka powiedziała ze juz sie raczej nie odwróci :-)

a propo biustonoszy my tez bylismy wczoraj na zakupach i chciałam sobie kupic biustonosz bo wszystkie sa na mnie za małe bo biust mi urósł z 70D do 75D a nawet E ale nie było mojego rozmiaru i przymierzyłam sobie o obwodzie 75 i miseczce C ale był za mały wiec po powrocie kupiłam sobie na allegro rozmiar 75DD mam nadzieje ze bedzie ok, kupiłam juz taki do karmienia bede w nim juz chodzic bo szkoda mi było kupowac zwykły na sama koncówke ciąży, tylko ja kupiłam ten bawełniany bo ja nie lubie usztywnianych
ojoj ale sie rozpisałam :-)

uciekam męczyc dalej prace, musze jakies wnioski sklecic do kupy

Awatar użytkownika
jedwabna

28 lis 2008, 11:47

a ja dopiero wstalam. ale tylko dlatego ze nie moge za bardzo spac w nocy tylko budze sie po 100 razy i latam do lazienki i pic i juz nie moge zasnac, dopiero nad ranem zasypiam i spie do 10. ale sie poprzestawialo...
biust mi urósł z 70D do 75D a nawet E
:ico_szoking: o matko!! to ty masz sie czym pochwalic :-D i pewnie zawsze mialas. ja to przed ciaza mialam B75 a teraz mam C80
w wiecie u mnie to odwieczny problem co kupic komu na prezent. :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 lis 2008, 11:55

Witam Was wszystkie bardzo serdecznie.Dawno mnie nie było,więc wpadlam sie przywitać.
To cudowne jak wasze maluszki ładnie sobie rosną,choć widzę po ostatnich postach że nie tylko brzuszki wam urosły :-D
Ja właśnie jestem w trakcie drugiego cyklu starankowego. Zobaczymy jak szybko uda mi się zafasolkować.Mam nadzieję że uda mi się zdażyć z tym przed lutym,nim się wszystkie "rozdwoicie". Potrzymajcie za mnie przez ten miesiąc kciuki to może sie tym razem uda.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.Zdrówka życzę.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”