cały czas trzymamy, fajnie że zajrzałaśPotrzymajcie za mnie przez ten miesiąc kciuki

jedwabna i u mnie już takie noce sie zdarzają, wstaje po 3 razy na siusiu, potem zanim usnę to sporo czasu i rezultacie nie wyspana ciągle jestem...
a pewnie ze trzymamy!!! na pewno wszystko sie uda to tylko kwestia czasu.geheimnis napisał/a:
Potrzymajcie za mnie przez ten miesiąc kciuki
cały czas trzymamy, fajnie że zajrzałaś
no to u mnie nie to ze sie zdarzaja tylko juz co noc tak mam. straaaaszliwie to meczace jest a tu jeszcze 2 miesiace i ponoc ma byc jeszcze gorzej. gdzies wyczytalam zeby sobie jak sie spi na boku to malego jaska pod brzuszek podlozyc a drugiego miedzy uda ze sie ponoc lepiej spi. chyba sprobuje ... zobaczymy czy pomozejedwabna i u mnie już takie noce sie zdarzają, wstaje po 3 razy na siusiu, potem zanim usnę to sporo czasu i rezultacie nie wyspana ciągle jestem...
no na szczęscie na to to nie mogłam narzekać zwłaszcza ze byłam chudzielcemo matko!! to ty masz sie czym pochwalic
i pewnie zawsze mialas
trzymamy bardzo mocnoJa właśnie jestem w trakcie drugiego cyklu starankowego. Zobaczymy jak szybko uda mi się zafasolkować.Mam nadzieję że uda mi się zdażyć z tym przed lutym,nim się wszystkie "rozdwoicie". Potrzymajcie za mnie przez ten miesiąc kciuki to może sie tym razem uda.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość