Witajcie Dobry wieczor Kochane..
Oh.. ostatnio sie u mnie troche dzieje.. i dlatego niemam tyle czasu zeby z wami poklikac..
Wczoraj przyszla tesciowa cala roztrzesiona i zaplakana i mowi ze jak jechala do pracy to o maly wlos przezyla,bo kierowca nie popatrzyl w jedna strone tylko wjechal jak szalony i jak tesciowa krzyknela to ten kierowca dal na gaz i uciekli w ostatniej minucie... wole nie myslec co by bylo jakby nacisnal na hamulec??
No i posiedziala u nas troche,wymeczyla troche Marcuska..miala go na rekach a maly chcial spac.. no ale musiala sie jakos uspokoic i nic nie powiedzialam.. a malemu sie nie podobalo za bardzo bo chcial spac..
A mala Nicole tez akurat spala.
Ogulnie u mnie ok,tylko te nocki sa ciezkie..
Mala Nicole ostatnio niechce juz wogule sama spac... nawet jak ja dzisiaj chcialam w polodnie uspac to nie udalo mi sie bo chciala spac ze mna co normalnie sie nie zdarza w polodnie..wiec wyszlo tak ze mala Nicolinka wogule nie spala dzisiaj w ciagu dnia.. a o godzinie 20 30 sama zasnela,padla doslownie na siedzaco w swoim wozku..
plakac mi sie zachcialo jak ja taka zobaczylam i zle sie czuje troche z tym.. niewiem..
A tak pozatym to Nicolinka jest kochana i umie sie zajac sama soba swoimi zabawkami jak daje malemu jesc.. A maly Marcus tez dobrze,pije mleczko na spiaco.. jest slodziutki i rosnie ladnie
Aha moja Nicole to tez juz nosi ubranie i juz kupuje jej ciuszki w rozmiarze 98-104 mowie wam ze mala jest duza jak na swoj wiek a mowi narazie mama,papa,baba,i bam jak cos jej spadnie.. ale rozumie w obu jezykach jak sie do niej mowi i maz stwierdzil ze Nicole sie mnie slucha
to dobrze tak ma byc
A mala jest tez glosna i mowi caly dzien po swojemu
Aha mala Nicolinka mowi jeszcze mniam mniam jak jest glodna
Ok pozatym u mnie nic nowego,juz czuje sie we formie moj organizm juz doszedl do siebie po porodzie.. dzisiaj bylam troche pracowita zmienilam posciel,wypralam i sie nawet troche wyspalam.. bo spalismy dzisiaj wszyscy nasza trojeczka do 10 10
oczywiscie z przerwami..
Maggie ja nie pomijam twoich postow... staram sie tez zawsze pare slow skrobnac w odpowiedzi do kazdej z was.. czasami ale nie pozwala mi na to czas
A i zycze ci powodzenia i ze znajdziesz przedszkole dla Antonia z ktorego maly bedzie zadowolony i ty tez
Aginka mam podobnie jak idziemy z Nicole do sklepu wszystkiego jest ciekawa i robi porzadki ze hej.. ale my szybko jej mierzymy buciki i jak pasuja to kupujemy
Iza ja tez czasami mysle ze moja Nicole za malo mowi.. ale narazie nie mysle i nie przejmuje sie tym.. to jest racja ze dziecko kazde sie indywidualnie rozwija i kazde ma swoj czas zeby zaczac mowic.. no zobaczymy jak to bedzie
Dzieki za piekne komplemenciki
Basia wielkie
dla Asi ze juz tak ladnie i duzo mowi
i ciesze sie ze i ty wracasz do sil
Ja tez nie daje mojej Nicolce zadnych witamin.. mala lubi owoce i je dostaje
Teraaz moje dzieci spia,Marcusek sie budzi co chwile i dostaje mleczko,tak pije na spiaca na raty..niewiem czy to normalne.. ale taki moj synus jest
a dzisiaj rano to byl taki fajny obudzony i patrzal sobie na swiat i sie usmiechal.. a pozniej zasnal..
Ok kobietki znowu napisalam referat.. ale juz bede zmykac sie ladnie wyprysznicowac i do lozka wykorzystac i sie troche wyspac
Dobranoc papa do juterka