no kobitki - swietne zdjecia Waszych pociech
mikusia - a Ty wyglądasz jak nastolata jakaś
jak wrócę do domku to też Wam powklejam zdjęcia
idziemy dziś jak co tydzień na basen z Jagą więc moze tam porobię nam zdjecia
a co do zabaw - to my z Jagą szukamy zabaw i gier, przy okazji oswajając ją z angielskim na:
www.bbc.co.uk/cbeebies - świetne źródło zabaw i gier właśnie dla takich maluszków, do tego większość oparta na bazie bajek. No i rymowanki po angielsku, piosenki - Jagus uwelbia tę stronę
Ale skorzystam z Twojego linku
mikusia , bo szczezre mówiąć nie znałam go wcześniej, chociaż te kolory to już za późno, bo Jaga nawet wie jak ktory sie nazywa - ćwiczymy na sprzątaniu klocków "tera jelone", tera ziółte"
moniś mam nadzję, że z pracą wypali
pracowałabyś w pokrewnej mi branży...haha
chociaż widze teraz, ze przez załamanie gospodraki przemysł motoryzacyjny, hutniczy wlaśnie i budowlany (w tym mam kontakty) - strasznie zwolnił tempa...i pracowników też. U nas w samym Gnieźnie najwieksze firmy z zagranicznym kapitalem zwalniają pracowników, nie tylko produkcyjnych... Nawet na bazie naszej firmy - już wiem, ze nie zrealizuję założeń, ktore były 2 m-ce temu bardzo realne. Przez kilka miesięcy harowałam żeby zwększyć sprzedaż, podwoiłam ją praktycznie, a teraz znowu spada i tak na prawdę nic na to nie mozna poradzic cholerka...
Ale mam nadzieję,
moniś że sie uda