Sikorko,natchnelas mnie i owszem...w tym roku nie bedzie kratki

postanowilam znalezc cos czerwonego w calosci lub takie kropy..tylko w sklepach nic jeszcze nie widzialam,musze kuknac na ebaya
Karol moim zdaniem zaczyna doroslec,po fociach widac juz inna twarzyczke moim zdaniem...Sikorko,no i masz juz 3 chlopow doroslych powoli w domu...kwiaty piekne....a Sikor caly czas w brodzie chodzi?bo ja np. bardzo lubie mojego A. w brodzie...i on tez siebie lui....goli sie co 2 tyg.bo jednak w pracy tego wymagaja

ale taki 5mm zarost jest u niego super....
bylam z Maya pozalatwiac sprawunki,i ło matko...kolejka na poczcie taka ze plakac mi sie chcialo a musialam dzis juz wyslac...Maya w koncu tez plakala bardzo,nawet jakis facet mi powiedzial ze mi kolejke potrzyma a sama moge polazic z wozkiem po sklepie...no ale nie skorzystalam....dalysmy rade....potem rundka po uzywanych i do domu bo tak kropilo caly czas...wiec spacerek taki sobie przy tej pogodzie no ale byl
[ Dodano: 2008-12-02, 13:21 ]
a mi sie przypomnialo ze Maye musze pochwalic bo wczoraj kilka fajnych slow jej sie wymknelo

w tym sklepie jak wpadla w szal i darla sie na glos"buta buta"bo stare buciki chciala ubrac a my usilowalismy jej nowego przymierzyc...nigdy wczesniej nie mowila nic na buciki

i wieczorem jeszcze kazalam jej sie przykryc a ona"dobzie"a my z A. w szoku bo tego slowa tez nie mowila nigdy...i mowie ze jak ladnie mowisz i chwale ja a ona"Tak"potwierdzila...no zadziwila nas na maxa bo ona ma swoje ulubione slowa ostatnio i ich sie trzyma

i jak cos jej sie podoba to mowi łał łał...np. moje cycusie dzis rano jak calowala to poglaskala i łał mowi i moj golf stary tez jej sie bardzo podoba

no i ten zielony sikorkowy wozek tez jest super,przechodzi obok i glaszcze
no to sie nachwalilam,czas zabrac sie za jakis obiad

ziemniaki w mundurkach dzis sobie A. zazyczyl